- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
Bhoeurh
tag
Nem csak radiátor melé tetted le véletlenül?
-
Nadi
csendes tag
Nem volt a radiátoron, de az ilyen hatásokat eleve kizártam, mivel kizárólag az akksi melegedett, a gép többi része nem. ;-) Esetleg a kozmikus háttérsugárzás lehet?
Nem hinném, hogy még garanciális, bár még nem találtam meg a garanciapapírokat
Egyébként még ha van is a gépre 3 év gari, az akkumulátorra mindig kevesebb szokott lenni, nem? (most kb. másfél éves)
Ja, és persze az akksit kivettem, amig nem lesz másik, addig kibírom nélküle, de a gépbe ezt már biztosan nem teszem vissza
[Szerkesztve] -
Nedudgi
aktív tag
Nem lehet hogy túltölti az akksit?Bár gondolom ha táskából vetted elő akkor be sem volt közbe dugva. Ha az akksi zárlatos akkor nem melegedhet?
-
Nadi
csendes tag
Szerintem sem normális, ezért fordultam hozzátok.
Igen, biztosan hibernálva volt, amikor észleltem.
Egészen pontosan úgy szoktam, hogy délután munkaidő végén hibernálom, hazaviszem és reggel viszem magammal a munkahelyre és ott bekapcsolom.
Ma másodszor vettem észre olyat, hogy amikor reggel kivettem a táskából, meleg volt a burkolata az akkumulátor helyén. Ma reggel levettem az akkufedelet, és egyértelműen az akku belülről melegedett. -
Nadi
csendes tag
Van egy kb. másfél éves clevo M410E notebookom. Mostanában vettem észre, hogy a gép kikapcsolt (windows hibernált) állapotában is melegszik az akkumulátora.
Látott már valaki ilyet?
Kell attól félnem, hogy valami baja lesz a gépnek (leszámítva azt, hogy az akksit esetleg cserélni kell)?
Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged