Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucs.krisz
tag
Itt pedig kb a létező összes telefonra tudsz venni öngyógyító kijelzővédő fóliát.
-
Landsmann
addikt
Mai történet. Telefonra szerettem volna üvegfóliát venni. Bementem egy multi áruházba, az üzletsoron lévő telefonos boltba. Mondom milyen típusú készülékhez kérnék. Mondja a fazon,.hogy van, meg hogy 5990 Ft. Kérdezi, itt van-e a készülék. Mutatom,.hogy igen, mondja rá is teszi. Mondom neki, azt nem kérném, mert sietek. Erre jött a meglepő válasz. Akkor nem tudom odaadni. Megköszöntem, majd közöltem, akkor nem kérem! Elmentem másik multihoz, szintén az üzletsoron telefonos üzlet. Mondom mit szeretnék, milyen készülékre. Van, jött a válasz. Még voltak előttem. Mikor rám került a sor, ott a helyszínen fel is tette a fóliát. Akkor már nem siettem,.mert a két üzlet között elrendeztem, átadtam az itt felejtett szerszámot a szerelőnek. A fólia ára felrakással együtt 2500 Ft volt. Hm. Érdekes hozzáállás. Ilyet még nem hallottam.
-
Landsmann
addikt
válasz
loposandor #2 üzenetére
Köszi, közben megoldottam. Youtube-on találtam egy videót, igaz ott Samsung volt, de gondoltam nagy különbség nem lehet az ilyen gyárilag ráapplikált fóliák között. Körömmel szépen le tudtam szedni. Hétvégén Debrecenben majd nézek fóliát egy telefonos boltban.
Ó, most nézem, hogy amit ajánlottál, az debreceni. De egyelőre nincs lehetőség személyes átvételre. Mindegy, millió üzlet van, csak találok egyben a Redmi Note 10 5G-re.
-
loposandor
friss újonc
Egyálltalán nem macerás, én pl. szikével óvatosan alányúltam és úgy könnyen leszedhető, de körömmel is le lehet. Én a [profitokos.hu] oldalon vettem rá üvegfóliát. Ajánlom őket.
-
Landsmann
addikt
Nem találtam jobb helyet, így itt tenném fel a kérdést. Van két Redmi telefonom, mindegyiken gyárilag fólia. Nyilván valami műanyag, már látszik rajta karcolódás. Üvegfóliát tennék rá. Kérdés az, mennyire macerás ezt a gyári fóliát leszedni a kijelzőről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest