Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Málni
csendes tag
Parfimo.hu-ra tud vki kupont?
-
Málni
csendes tag
válasz Laca19 (a) #20536 üzenetére
Diesel Plus plust most is lehet még kapni a webáruházakban. Én kb 10 éve használtam el pár üveggel, de már akkor sem volt egy erős parfüm, sőt inkább bőrközelinek mondanám, ezért nem is nagyon vettem már később...
-
Málni
csendes tag
válasz Laca19 (a) #20542 üzenetére
Nem hiszem, hogy minden parfüm hamisított lenne csak azért mert gyenge El kellene azt is fogadni, hogy reformálják őket és egyre kevésbé tartósak. Nem szoktam hamisított parfümöket használni, de legtöbbször ez a fő problémám velük, h rohadt gyengék. Pl. Lolita Lempicka Au Masculin jó példa rá, az első kiadást nem ismerem, de írták többen is, hogy az mérföldekkel erősebb, mint az utóbbi kiadások...igaz már megszűnt illat lett sajnos, pár helyen aranyáron adják...
Diesel plus plus-ra visszatérve:
"1- higher quality that the price!! doesn't smell like an 11 euros fragrance.
2- Performance is where they saved money. I spray 7-8 sprays on skin and clothes to notice this after an hour!!! poor. "
"I owned this about 10 years ago and figured I'd revisit it. No idea why,but it doesnt last at all in comparison to my original bottle. It's barely a skin scent after an hour or 2. Glad it's a cheapie now,I'll just go heavy on the sprays."
Lehet már nem gyártják, de maradhatott még vissza, pl. Mugler oldalon sincs már fent a Pure Havane, de mégis lehet még kapni, akár a Douglasban is... -
Málni
csendes tag
válasz Laca19 (a) #20542 üzenetére
De én anno DM-ben vettem a Dieselt, nem a neten
-
Málni
csendes tag
Azért így merész kijelenteni, hogy az edtk nem érnek semmit, csak az edpk. T. Mugler edtk kifejezetten erősek és tartósak. YSL M7 absolu edtm is erős (bár már pont nem kedvelem az illatát)
Megkülönböztetném pl. a 2t, h vmi sokáig marad a bőrön, de mások alig érzik->sillage (hatótávolság), és tartósság->lasting Pl. volt olyan edpm, ami viszonylag sokáig maradt a bőrömön, de mások mégse nagyon érezték, engem ez jobban frusztrál, mintha erősen lehetne érezni, de csak 2 órán át...úgyis utána szoktam fújni, nem spórolok velük .D
Nehéz úgy javasolni, hogy nem ismeri az ember a személyiségedet, milyen illatokat kedvelsz, nehéz, fűszeres, virágos vagy inkább friss. Ha nehezebbeket, akkor Mugler, Lancome, YSL, Chanel irányba mennék el vagy niche (unisex) parfümök (de az már más árfekvés).
Az Avon tucatillatokat gyárt, semmi egyediség bennük (igaz mi is Avonozunk már amióta bejöttek Mo-ra), olcsók, nem is túl tartósak, kivéve a Far awayt...
Én nem használok nőit egyáltalán, szinte egyiket sem bírom magamon elviselni, ffi illatok közül elég sok kedvencem van -
Málni
csendes tag
válasz buci30 #20896 üzenetére
Pár éve rendeltem netről (talán a fragrantika oldalról, de nem biztos) én is egy Montalet, méghozzá az Aoud leathert, de egyáltalán nem volt erős, se tartós, ugyanakkor érzetre eléggé olajos volt, mint aminek magas a parfümolaj tartalma. Észrevettem, hogy a dobozon 3.4 Fl.oz szerepelt, az üvegen meg 3 1/3. Reklamáltam egyet, leírtam, h nem tartós meg, hogy lehet ez a különbség és visszavették a parfümöt. 19 v 20 ezerre volt épp akkor akciózva...
-
Málni
csendes tag
válasz tibbike01 #20880 üzenetére
Én imádom a Guerlain l'homme ideal vonalat, főleg a cologne-t (edt egyébként, csak a neve cologne) és erősebb mint a l'ideal cool, pedig a Cool jóval drágább és kevesebb helyen kapni. Isteniek tavaszra, nyárra. A sima ideal edt és edp inkább őszre, télre, bár az edp-től megváltam, rajtam nem volt olyan tartós-erős mint az edt. Ideal sport a kakukktojás, tetszik is meg nem is, ffi tusfürdő/sampon illata van szerintem Az Idéal Extrême verziót én már nem adtam volna ki, sok újat nem adott, eléggé hasonlít az edpre és rajtam nem volt annyira tartó sem, hiába "extrém".
-
Málni
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ukrajnai háború