Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
technium
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #78278 üzenetére
Érdekes, akkor lehet érdemes arra is figyelni, hogy a megfeszített zsinór nagyon ne hajlítsa meg a spiccet, vagy több napig ne tárolja így az ember, bár nálam még ez nem okozott gondot.
Csak egyszer csavarodott meg az egyik feederbotom spicce, amikor egy sérültet bevittem a horgászboltba mintának, hogy ilyet próbáljanak meg beszerezni a nagykerből és a boltos radiátor mellé tette, spicc tartó hengerben volt, pár nap múlva szépen meghajlott, mert kapta a meleget, kifli formát vett fel a spicctartó, a spiccet alig bírtam kivenni, az is felvette a formát.
Szerencsére horgászat, szállítás és tárolás közben nálam még nem hajlott el feederen spicc (lekopogom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest