- iPhone topik
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Ez komoly!
Évi kb. 60 alkalommal megyek pecázni, és az idő alatt talán 5x kötöttem meg (de csak a biztonság kedvéért kötöttem újra az előkét, vagy nem hegyes már a horog)(#40843) csƵ: egyet értek én is. Ezért a monofillal sosem kötöttem előre. Fonottal viszont mindig van előre kötve pár db.
-
Steady74
Topikgazda
A vasúttal szembeni oldalról van tapasztalatom. Általában 3-5 méterre van egy komolyabb törés, annak a tövében mindig van hal. Én a 42-es (asszem) helyen egyszer 30m-re horgásztam, az egy bot is sok volt. Volt olyan 2012-ben, hogy 90m-ről fogtam 9,6 kg-os pontyot. Szóval fogalmam sincs mi a jó távolság
de mondjuk egy 20-25 méterrel nem lősz mellé szerintem, de majd galervin is hozzáteszi a magáét.
Amogrello: üdv itt. Kérdés a keret mennyi. 3.3-as feeder 25-100 Ft között tudsz venni. Drennan és Walter botok várnak nálam kipróbálásra, azokról tudok majd véleményt mondani, ha egyszer kijutok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- BMW topik
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest