- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Én amúrt fogtam már sok mindennel! Legutóbb amikor fogtam egy 5 kilósat akkor ilyen előregyártott kukorica/pufis csalival fogtam! Kagylós ízbe! Lehet ilyen szendvicset kapni kifejezetten amúrra is! A burgonya nem hülyeség! Nagy pontyok igazán szeretik a főzött meleg burgonyát! Csak sajnos könnyen leveszik a halak a horogról!
-
kukorica
csendes tag
Hát ha horgászni akarsz vele a hétvégén én lecsiszolnám nagyon finoman és késöbb szinte biztos meg tudják csinálni.
Én se fogtam amúrt mégde nekem is nagy vágyam.Én azt a tanácsot kaptam hogy kukrica és zöldborsó keverékkel etessek.Ki is próbáltam kb 12napig így etettem egy helyet ,de csak a pontyok szoktak oda.Az olvasottak alapján huzzál bele mert ahogy hül az idő a kapások száma is csökeni fog.
Mamár egész szép idő lett ,deélután mindenképpen kikell menni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest