- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Realme GT 2 - aláírjuk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #96054 üzenetére
Ez amúgy egy tök fontos gondolat, mármint az, hogy nincs olyan, hogy "abszolút legjobb bot", hanem mindenkinek meg kell találnia a saját stílusának, ügyességének stb. megfelelő tulajdonságú botot.
Nyilván halat mindennel lehet fogni, de szerintem fontosabb az, hogy a megfelelő bot legyen a kézben, és a pecát élvezettel tegye az ember, és szeresse azt, amivel ezt teszi.
Pl. itt van ez az olasz vs. angol a matchbotoknál. Nyilván mindkettővel lehet halat fogni, de nagyon nem mindegy, ki ül a bot végén, hogyan tud bánni a célszerszámmal. Feedernél, bojlis botnál nem ennyire látványos, de pl. egy pergetésnél megint tud sarkalatos lenni.
Nekem pl. nincs olyan igazán finom kezem, hogy matchbottal pókhálókkal tudjak horgászni, 10-es előke alá még nem mertem menni (meg 16-os főzsinór alá sem, bár annak nem is látom létjogosultsát átlag pecán), miközben feederen simán használom a 8-asat 22-es horoggal. Pedig kumma isten hogy van aki megoldja a matchet is 7-8-9-es pókhálóval, 24-22-20-as horgokkal.Én nem tartok itt, bár szeretném megtanulni (mert tanulható is, de itt meg képbe jön, hogy egy átlag pecás mennyit tud gyakorolni, mennyi ideje van rá...). Lényeg a lényeg, vegyetek sok matchbotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 3
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged