- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
hermanyi #96054 üzenetére
Ez amúgy egy tök fontos gondolat, mármint az, hogy nincs olyan, hogy "abszolút legjobb bot", hanem mindenkinek meg kell találnia a saját stílusának, ügyességének stb. megfelelő tulajdonságú botot.
Nyilván halat mindennel lehet fogni, de szerintem fontosabb az, hogy a megfelelő bot legyen a kézben, és a pecát élvezettel tegye az ember, és szeresse azt, amivel ezt teszi.
Pl. itt van ez az olasz vs. angol a matchbotoknál. Nyilván mindkettővel lehet halat fogni, de nagyon nem mindegy, ki ül a bot végén, hogyan tud bánni a célszerszámmal. Feedernél, bojlis botnál nem ennyire látványos, de pl. egy pergetésnél megint tud sarkalatos lenni.
Nekem pl. nincs olyan igazán finom kezem, hogy matchbottal pókhálókkal tudjak horgászni, 10-es előke alá még nem mertem menni (meg 16-os főzsinór alá sem, bár annak nem is látom létjogosultsát átlag pecán), miközben feederen simán használom a 8-asat 22-es horoggal. Pedig kumma isten hogy van aki megoldja a matchet is 7-8-9-es pókhálóval, 24-22-20-as horgokkal.Én nem tartok itt, bár szeretném megtanulni (mert tanulható is, de itt meg képbe jön, hogy egy átlag pecás mennyit tud gyakorolni, mennyi ideje van rá...). Lényeg a lényeg, vegyetek sok matchbotot.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Star Trek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó KTM női kerékpár!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged