Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vympel
csendes tag
válasz
üzenetére
Kösz I az infót. Igen van néhány hely ami tiszta de kb a tó 2 százaleka, így foltokban. Tegnap reggel is kint voltam.a hinarbol ugrálnak ki kisebb nagyobb pontyok.Mondjuk ezt az ugrálást sem értem. Miért csinálják. Olvastam több lehetőséget de semmi biztos. Gereblével próbáltuk, de nem ment viszonylag mély a víz így a szára lehet 1 de 2 méteres is így csak eltörik a többi része bent marad. Tavaly nyáron neki álltunk kézzel kihúzni gyokerestől,csónakba rajtuk és partra hittük(kb 50nm) de rövid idő alatt újra vissza nőt. Éjszaka nem sokat vagyunk kint mondhatni egy évben 1-2 napot nyáron, de akkor sem volt annyi kapás illetve fogás hogy az jónak mondható. Tanácstalan vagyok. Most azt tervezzük hogy ha felmelegszik a víz kihuzkodjuk páran egy nagyobb részt. Sajnos tavaly csak én csináltam de valami rovar ami hínárban él,össze csipkedett és tele voltam gennyes nagy viszketős sebbekkel. Szóval fingom nincs hogy lenne megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Ajkai ólomkristály
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Xcover 7 128/6
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74