Hirdetés
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
8 tol délig voltam . A víz kb 10cm ert apadt ez idő alatt . A tegnap át nem engedett hajók mind ma mentek
Így nagyon gyorsan fogyott a kaja . Rengeteg vasdobáló is volt lent és mind azt a 25-30 métert dobálta én meg középen KB 12.2 m
Amúgy 16db halam volt és kb 6kiló az egész . 2 szebb halam lett meg amik párban úgy 4 kilót nyomtak a többi kicsi szilva és 1 paduc és egy balin. Nagy horgot semmi sem vette fel, így 14 es Sode-val pecáztam 12 es előkén . Sajnos (szerintem ezért ) ment el életem Dévérkeszege is . KB 15 percig kardoztam vele és a végét elkapkodtam kipattant a horog szákolás előtt . Úgy 4 kilóra saccoltam . Brutálisan nagy és vastag volt ,de a 12 es előke és a vékony horog miatt szinte azt csinált amit akart . Keresztbe fordult és csak vitte a víz lefelé lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így nagyon gyorsan fogyott a kaja . Rengeteg vasdobáló is volt lent és mind azt a 25-30 métert dobálta én meg középen KB 12.2 m
Amúgy 16db halam volt és kb 6kiló az egész . 2 szebb halam lett meg amik párban úgy 4 kilót nyomtak a többi kicsi szilva és 1 paduc és egy balin. Nagy horgot semmi sem vette fel, így 14 es Sode-val pecáztam 12 es előkén . Sajnos (szerintem ezért ) ment el életem Dévérkeszege is . KB 15 percig kardoztam vele és a végét elkapkodtam kipattant a horog szákolás előtt . Úgy 4 kilóra saccoltam . Brutálisan nagy és vastag volt ,de a 12 es előke és a vékony horog miatt szinte azt csinált amit akart . Keresztbe fordult és csak vitte a víz lefelé lefelé.
Steady74