Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
szab13
üzenetére
Persze, egyértelműen, azt vedd ami tetszik.
Igazából Okumából is a belépő kategória ez.....
Nevis marha nagyot fejlődött, minőségben szintet lépett, árban maradt az olcsó. Gyakorlatilag az összes Döme holmi Nevis klón......A Nevis Aqua Feeder orsó egy csapágy (zsinórvezető görgő alatt) kivételével megegyezik a Döme Carp Fighter LCS orsóval.6. szezont nyúzom, hogy újrakezdtem a pecát. Egy házvétel/felújítás/költözés után találtam ki hogy pecázni kezdek újra, szóval Nevis/Silstar/Eurostar vonalon nézelődtem, az volt olcsó, a cuccaim (orsók inkább) 2/3 része ezekből áll. Én azt látom, hogy az utóbbi 2-3 évben ugrásszerűen nő a Nevis cuccok minősége. Gondolok arra, hogy hézagolva, korrektül zsírozva jönnek a gyárból. Van pár Aqua Feeder orsóm, mindegyiknél más a dob alatt az alátétek száma, tehát mielőtt dobozolják, a gyárban megnézik a zsinórképet, hova pakol. Nyócezres' orsóról beszélünk.

Amúgy meg......Amint minap egyik sporttárs nekem monda: Azt kell megvenni ami tetszik!
És ott a pont! 
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Steady74