- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
Majd HA megkeresik a klubunkat ES a klub rabolint, akkor mehet Lowenbe. Ugyanis 2011 nyaraig koti Vp.-hez Sesumot szerzodes. Eddig nem volt megkereses sem. Ha Sesum menni akar, akkor meg eladjuk ot, jovore ingyen mehetne.
En is sajnalom, nagyon ertekes jatekos, Mocsai tehet rola, h mashol fogja extraklasszisat megmutatni. Holnap bejelentes, Nandi remelem marad, ha nem, azt is Mocsainak koszonhetjuk majd, de akkor ki is fog dolni a bili.
Csaszar egyertelmu erosodes, Laluska profi kettes vedo, mellesleg balkezeskent valthatja par percre Vujint. Nagy Kornel mindenkinek talany... Mocsai kerte, h jojjon.
Normalis jatekosrotacioval, Mocsai megujulasaval es a hatos falon kivuli vedelmi variaciokkal van CSAK eselyunk feljebb lepni a malac BL sorsolas mellett.
-
RpPRO
őstag
válasz
Donfuli78 #26 üzenetére
El kell ismernem, h jo napot fogott ki a Szeged es gratulalok ahhoz, h 11 emberrel is majdnem nyertek. Kb 10 meccsenkent jol jatszik Nenadic, tehat a kov. 9-en ismet kutyauto lesz. Dobott 9 golt, a kov.-n dob 2-t es 10 a kulonbseg.
Viszont nagyon nem voltam elegedett a vedelmunkkel, Lapac es Zsenya ma nem volt tul hatekony, masreszt 13 golt dobnak balszelrol, ahogy Barcaban is Garcia, ez nem lehet mas, mint vedekezesi hiba. A 18 perc kiallitasbol messze nem volt 18 perc jogos. A szegedi oldalon meg 12 perc volt. -
RpPRO
őstag
válasz
Donfuli78 #23 üzenetére
Azon a hullamvolgyon mar tul vagyunk. Masreszt azon a meccsen a birok egy kalap ****t sem ertek. Hulyesegeket fujta ide is oda is. Vagy 4 golunkat nem adtak meg, visszafujtak.
Raadasul az edzojuk korul all a bal, Krivokapics sem jatszik.Akkora kulonbseg van most a 2 csapat kozott, h 10-bol 10x nekunk kell nyerni.
-
RpPRO
őstag
ELVILEG nyomast akar gyakorolni a MKSZ fele. A valogatottak javadalmazasarol es a sportbiztositasrol van szo (pl. mi van ha valogatott meccs soran serul le - nem kell messzire menni, Vujin fel eve egy ocska valogatott meccsre ment ra, ezzel lehet, h a Veszpremnek a Final Four es egy csomo penz ment el). Tehat az MKSZ terfelen pattog a labda, csomo minden rendezetlen es kaosz. De ezt csak rebesgetik. Ha ezzel van baja, miert nem all elo es mondja ki vilagosan?
-
RpPRO
őstag
En mg a H-ban ultem asszem 6. sor, alattam alltak a Barcasok bemutatasnal. En nem hallottm.
-
RpPRO
őstag
Magyarady jelezte, h nem kivannak egyik kapustol sem megvalni. Nagyon 22-es csapdaja a kialakult helyzet. Kivancsi vagyok, ki kezd a Szeged elleni bajnoki donto 1. meccsen.
Amugy kint voltam a Barca elleni hazain. Majdnem szemben ultem B kozeppel, nalunk nem lehetett hallani a Nandizast, de a B*zi Lacizast sem. Mindketto elitelendo, de az ezerfeju mindig megmondja a velemenyet. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest