- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
Ja hát én ezt a listát betéve tudom, két napon át szívtam ezzel. Chipset driver verziók visszalépés, vga driver verzók visszalépés, amd driver cleaner, DDU, SAM letiltása, cpu prioritás a játéknak, áramfelvételi korlát emelése, szerintem nincs olyan amit ne csináltam volna meg.
Onnantól kezdve, hogy ez az új driver felkerült mindegy melyik drivert engedtem rá (23-as verziókig lépegettem vissza) ez a dadogás a játékban ott volt folyamatosan. De ilyen nagyon, ahogy mások írják, játszhatatlan kategória.Már a win újra telepítésében gondolkodtam mikor eszembe jutott, hogy indíthatom a játékot más DX módban egy kapcsolóval. Azzal jó lett, még az új driverrel is.
-
Navaren
aktív tag
válasz
yericho800 #9 üzenetére
DDU?
-
Navaren
aktív tag
Known Issues
- Virtual Super Resolution or Display Color Enhancements may be set to disabled after driver upgrade. [Resolution targeted for 24.7.1]
- Corruption may be observed while playing Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition with Radeon™ Boost enabled. Users experiencing this issue are recommended to disable Radeon™ Boost as a temporary workaround.
- Intermittent in-game corruption may be observed while playing Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT with AMD Software: Adrenalin Edition™ Record & Streaming and HDR enabled.
- Intermittent black corruption may be observed on scaled 3d models while using Origin or OriginPro application. [Resolution targeted for 24.7.1]
- Audio and video may intermittently become out of sync while recording using the AV1 codec in AMD Software: Adrenalin Edition. [Resolution targeted for Q3]
- Intermittent stutter may be observed while AMD Radeon™ Anti-Lag and AMD FidelityFX™ Super Resolution 3 frame generation is enabled. Users experiencing this issue are recommended to disable Radeon™ Anti-Lag in the per-game settings as a temporary workaround. -
camper
tag
Nekem még azzal sem, felraktam és elpusztíthatatlannak tűnik ez a driver, hiába váltogattam vissza a verziókat. Mondjuk ebben épp érintett vagyok, lehet emiatt:
Microsoft DirectX 12 Work Graphs 1.0 APID3D12 Work Graphs support for AMD Radeon™ RX 7000 Series graphics cards, learn more
Nekem csak a játék DX verzió váltása segített. -
Navaren
aktív tag
Ne rakjátok fel.
Rengeteg az online hiszti, hogy elképesztő mikrolaggokat, dadogást okoz a 24.6.1 sok népszerű játék alatt (Fortnite, BF42, CS2, stb.).
Én személy szerint épp Cyberpunk-ot tolom végig, az is borzalmasan futott.Egyel korábbi drivert visszarakva (24.5.1) megszűnik a probléma.
-
yericho800
aktív tag
Nekem fel se megy.. 184 hiba asszem
Pedig update is meg volt előtte win10..
"nem támogatott oprendszer -
coolio90
csendes tag
válasz
Dragon3000 #2 üzenetére
Nem arra gondoltam ahogy teljesít, hanem arra hogy szerintem korrekt kártyákat készítenek.
-
tsi
tag
Biztos bennem van a hiba, de most nyugdíjaztam az RX 6800-at a régi gépbe, és lett egy 7900 GRE Nitro+ szóval maradtam a vörösöknél. Nem annyira hoz lázba a réjtrészing, a déeleszesz, meg az éáj és azok a játékok amire az időszűkében mégiscsak szakítok időt, simán elmennek 80-100FPS-sel 4K-ban. Az így nekem elég...
-
Valamivagyok
tag
Én azért szeretnék annyira haldokolni mint az AMD
Lehet, hogy most az Nvidia a "sztár" tech cég a 3B$ cég értékével, de az AMD így pusztulat állapotban is 2* többre értékelt mint az Intel. Voltak sokkal nagyobb gödörben a Ryzen elött, majd az AI láz után meglátjuk mit gurítanak GPU fronton. De a mostaniakkal sincs semmi gond, nem törnek a csúcsra. Ez speciel engem nem zavar. Jókat játszok a 6600xt-mel.
-
Dragon3000
nagyúr
-
coolio90
csendes tag
Nagyon nyomják most hogy az amd-nek vége kártya fronton. Szerintem pedig jobban teljesítenek mint CPU fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest