- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petes
tag
A rendszervisszaállítási pontokat hol és hogyan tudom törölni?
-
console
aktív tag
hidden files?
-
lesaux
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
rendszervisszaállitási pontok törlése ?
egy idő után rengeteg helyet eltud venni
ja és hagyd egy kicsit a gépet üresjáratban nekem is van mikor azonnal nem jelenik meg a felszabadult hely aminek lennie kéne nem tudom mitől de van ilyen kicsit hagyni kell a gépet csak ugy járni utánna megoldodik az is lehet hogy a swap file ba van sok cucc és meg kell várni mig kiürül
[Szerkesztve] -
Petes
tag
Az is lement. Semmi változás
-
Petes
tag
Persze első dolgom az volt...
-
Petes
tag
Az lenne a gondom hogy miközben játszottam a Far Cry-al egyre töbször ''állt meg majd ment tovább'' a játék, nem értettem mi a baj hiszen eddig akadásmentesen ment mindig, gondoltam kevés lesz a hely a C meghajtón, így is volt, 300 mega volt összesen, ok megvan a baj, törlés majd meglepődés, elvileg most 6 giga foglalt a 10-es particióból a szabad terület a windows szerint mégis csak 500 Mb.
A játék másik meghajtón van de gondolom mindig a főmeghajtót használják ezek.
Hogy lehet megoldani a problémát vagy mi az amit törölni kell a c-ről mert esetleg ''bentragadt''.
Előre is köszi a segítséget P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest