- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petes
tag
A rendszervisszaállítási pontokat hol és hogyan tudom törölni?
-
console
aktív tag
hidden files?
-
lesaux
veterán
-
sfdrakex
nagyúr
rendszervisszaállitási pontok törlése ?
egy idő után rengeteg helyet eltud venni
ja és hagyd egy kicsit a gépet üresjáratban nekem is van mikor azonnal nem jelenik meg a felszabadult hely aminek lennie kéne nem tudom mitől de van ilyen kicsit hagyni kell a gépet csak ugy járni utánna megoldodik az is lehet hogy a swap file ba van sok cucc és meg kell várni mig kiürül
[Szerkesztve] -
Petes
tag
Az is lement. Semmi változás
-
Petes
tag
Persze első dolgom az volt...
-
Petes
tag
Az lenne a gondom hogy miközben játszottam a Far Cry-al egyre töbször ''állt meg majd ment tovább'' a játék, nem értettem mi a baj hiszen eddig akadásmentesen ment mindig, gondoltam kevés lesz a hely a C meghajtón, így is volt, 300 mega volt összesen, ok megvan a baj, törlés majd meglepődés, elvileg most 6 giga foglalt a 10-es particióból a szabad terület a windows szerint mégis csak 500 Mb.
A játék másik meghajtón van de gondolom mindig a főmeghajtót használják ezek.
Hogy lehet megoldani a problémát vagy mi az amit törölni kell a c-ről mert esetleg ''bentragadt''.
Előre is köszi a segítséget P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest