Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lessmessino
tag
Nem nagyon kaptál válaszokat, mert mindenki boldog vele és használja, ezért nem jön fel a fórumra
Ha cserélni akarsz úgyis akkor szerintem vágj bele. Nagyon jó kis kártyák lettek. Asrock is jó, ha az tetszik vedd nyugodtan. A tápod is el lesz vele simán, nagyon jól lehet finomhangolni a kártyákat, nekem a 750-es is vígan elvan. Igaz oc kártyát én sem akartam miatta venni, pl red devil, taichi, mercury. -
Lessmessino
tag
válasz
TESCO-Zsömle #1972 üzenetére
GPU tweak-et is kipróbálhatod, de tapasztalatom nincs vele, mert én adrenalint használom.
-
Lessmessino
tag
Egy kis tesztelgetés után a sweet spot nálam a -80mv és -15power lesz, így a fogyasztás sokkal jobb és a teljesítmény is jobb az alap beállításoktól.
1440p-ben néztem meg 3 játékban, de a gta 5 elég hektikus eredményeket hozott, úgyhogy ezt végül dobtam, de rávilágított arra, hogy a kártya nem bírja a -100mv-t csak a -80-at, ezt a steel nomad teszt is megerősítette.A quicksilver hűtése szerintem nagyon jó, max terhelésen 1600-on pörgeti, szerintem az se vészes zajban, de finomhangolva a ventiket már a többségnek megfelelő lehet.
Coil whine is csak nagyon magas fps szám mellett hallatszódik. (6700xt képes volt böngészés közben is ciceregni, sőt még a windows asztalon is)Steel nomad stock 6895
-80 mv 7176Superpos 4k stock 19350
-80mv 20011A játékoknál minden beállítást kétszer vagy akár háromszor is lefuttattam.
-
Lessmessino
tag
válasz
zsirfecske #1956 üzenetére
Fordulatot nem néztem, de hangja nem igazán volt, cw sincs vagy csak nagyon nagyon minimális.
-
Lessmessino
tag
Megjött a nagytesó.
Egy kis tesztre volt idő stock beállításokkal, tarkovban a 9070xt-vel 6700xt-hez képest 1440p-ben megduplázódott az fps, gpu 55 fok, hotspot 71, mem 80 fok volt maximum.
Majd 3 játék benchmarkjával tesztelgetni fogom még a vga beállításait. -
Lessmessino
tag
Mivel a pulse elfogyott kazyn, így 341.800 + ingyenes szállítással egy xfx quicksilver 9070xt lett a választott, nem igazán látom, hogy a közeljövőben sokkal olcsóbbak lennének majd ezek a kártyák, ennyiért még azt mondom okés az ár.
-
Lessmessino
tag
válasz
zsirfecske #1871 üzenetére
Köszi a választ
nem rossz!
-
Lessmessino
tag
válasz
zsirfecske #1866 üzenetére
A proci hűtőd ak620 ugye? Van jelentősége, hogy át lett rakva rajta vagy csak a ramok miatt van így?
-
Lessmessino
tag
Sziasztok,
Valahol, valaki csinált olyan összehasonlítást a 9070xt-ről, hogy stock vs undervolt és -10%, -20% stb power limit? A teljesítmény csökkenés és a fogyasztás érdekelne a leginkább, de nem találtam a neten hasonlót.
Valaki nem csinálna egy ilyen benchmarkot egy játékban?😃 azt megköszönném
A későbbiekben be akarok szerezni egyet, de a 300w feletti fogyasztás nem igazán tetszik. A sima verzió szimpatikusabb ebből a szempontból, de kíváncsi vagyok mennyit lehetne finomítani az xt-n.
Csak egy 750es tápom van jelenleg, de biztos, hogy megbírkózna az xt-vel is. Corsair hx750
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Időjárás topik
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest