Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lessmessino
tag
Egy kis tesztelgetés után a sweet spot nálam a -80mv és -15power lesz, így a fogyasztás sokkal jobb és a teljesítmény is jobb az alap beállításoktól.
1440p-ben néztem meg 3 játékban, de a gta 5 elég hektikus eredményeket hozott, úgyhogy ezt végül dobtam, de rávilágított arra, hogy a kártya nem bírja a -100mv-t csak a -80-at, ezt a steel nomad teszt is megerősítette.A quicksilver hűtése szerintem nagyon jó, max terhelésen 1600-on pörgeti, szerintem az se vészes zajban, de finomhangolva a ventiket már a többségnek megfelelő lehet.
Coil whine is csak nagyon magas fps szám mellett hallatszódik. (6700xt képes volt böngészés közben is ciceregni, sőt még a windows asztalon is)Steel nomad stock 6895
-80 mv 7176Superpos 4k stock 19350
-80mv 20011A játékoknál minden beállítást kétszer vagy akár háromszor is lefuttattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Időjárás topik
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest