- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mezoali
friss újonc
Alibaba-ról, aliexpress-ről, ebay-ről már meg lehet venni, Kínából jön. A Xiaomi Magyarország megkeresésemre azt írta, hogy az európai forgalmazás jövő márciustól kezdődhet meg, többet nem tudnak.
Lehet buktatója egy kínai piacos telefon használatának itthon? Pl. nem tud csatlakozni európai hálózatra, ilyesmikre gondolok. -
YxVs
senior tag
A Global verzió mikor érkezik? Van erről esetleg infó?
-
-
-
Klown
aktív tag
válasz
Terentius #21 üzenetére
Igen, az F3 Pro-val túl magasra tették a mércét, valami elállítódott a patikamérlegen, hogy nagyjából semmivel nem spóroltak benne és az ára is veszett jó! Olyan, mint anno a Xiaomi 9T Pro volt előtte. Én sem cserélném le, ha F3-asom lenne egy ilyenre. Én pár hónapja családon belül elajándékoztam az X3 NFC-met. Tökéletesen működik. Egyedül az akksin kezdtem érezni, hogy már nem 100%-os bő 2 év használat után.
Üdv: Klown -
ddaydome
senior tag
válasz
Terentius #21 üzenetére
Szerintem csak egy szűk rétegnek fontos, hogy mennyire gyors a chip. A chip mellett fontos a tároló sebessége is, meg a ramé is meg a mennyiség is.
Nekem x30-as nokiam van 1 éve lassan 695-ös Smapdragonnal 8gb rammal ufs 3.0-val, Stock Android 13-al, havi frissítés mellett.Minden játék normálissan megy, mondjuk Asphalttal nem tolom, de lehet, hogy kipróbálom.
-
laca54
csendes tag
Sziasztok! Mi a tendencia, kB mikor lesz elérhető hivatalos garanciával Magyarországi viszonteladóknál?
-
Terentius
őstag
Specifikáció alapján még a pro plus is gyengébb mint a kétéves poco F3 snapdragon 870-es chipje. Lényegében veszel egy két évvel ezelőtti teljesítményt mai árért viszont hosszabb terméktámogatással. Már akinek ez fontos. Jelenlegi helyzetben én is kezdem elengedni ezt a Security patch dolgot. Megfordult a fejemben egy ilyenre váltás de a nem lenne előrelépés maximum kamerát tekintve az meg már az F3-ban is megüti a megfelelő mércét.
-
-
Uthenger
aktív tag
Úgy látom, hogy a Note 13 Pro esetében nincs LTE-n B20,
érdemes így megvenni, vagy lassan már úgyis itt az 5G? -
Jakesz
addikt
Redmi Note 13 Pro nagyon ígéretesnek tűnik, erre már megérheti majd lecserélni a 2,5 éves Redmi Note 10 Promat, ami amúgy még mindig teljesen jól teszi a dolgát.
-
janeszgol
félisten
A Pro érdekes számomra. A kisebb sem rossz. Jó termékeket hoz a Xiaomi.
-
válasz
SkyLine3000 #10 üzenetére
Tedd be aláírásba. Mindig látni fogjuk.
-
jbcs
tag
Így szimpla adatok alapján nekem a 13 pro nagyon bejön, valszeg meg van a következő telefonom. A pro+ említett extrái nem hiányoznak. Remélem tavaszra 8/128-as becsúszik 100 alá.
-
SkyLine3000
addikt
Már le sem merem írni ezt a matematikai összeadást, mert annyira gáz, hogy én szégyenlem magam. 8+2
-
-
IQfályter
tag
Nem értem ezt a 2 megapixeles makró kamerát mikor a Note 10 Pro- ban 5 megapixeles van. Visszafelé haladunk nem előre.
-
-
athomi
veterán
Aztán ezeknél is virtuális közelségérzékelővel fognak bohóckodni?
-
Örni
senior tag
És emellett a négy új modell mellett bemutattak még egy kompaktabb 6.1"-os készüléket is! Ja, nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest