Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz edward2 #32 üzenetére

Én nem amellett érveltem, hogy el kell venni az opciót, amellett érveltem, hogy elég suta az a megállapítás, hogy custom launcher + gesztus navigáció nélkül szerintem a gyártó nem lehet ajánlott.

Azért suta, mert ez egy rétegigény, és az android már kinőtte magát annyira, hogy a vásárlók zömét adó tömeg az egységsugarú userekből kerül ki. A telefon "ajánlottságát*" pedig ebben a kontextusban (piaci igény) a piac határozza meg, nem annak egy viszonylag szűk rétege.

* Ha egyáltalán beszélhetünk ilyen abszolútumról, de ez megint szerencsétlen, mert azt, hogy valami ajánlott (tehát kiemelkedően alkalmas) csak úgy tudjuk pontosan definiálni, ha az alapján döntjük el, hogy kinek, mire, mikor kell. Ha ez elmarad, akkor két lehetőség marad: 1: neked mi az ajánlott (ez a xiaomit nem érdekli) 2: a többségnek mi az ajánlott (ez, mert őket meg a custom launcher nem érdekli).

Mellkészál:
    Én nem vitatom, hogy a nova launcher jó dolog, annyit állítok, hogy nekem nem volt rá szükségem az elmúlt x évben, meg a környezetemnek sem. Ettől még valid termék és lehet valid igény, csak ez nem teszi "ajánlottsági" kritériummá, így általánosságban.

• DeFranco

nagyúr

válasz edward2 #10 üzenetére

A felhasználók többségének (és itt nem a MA!-n aktív rétegről beszélek) tudod mi kell?

IOS, ONE UI meg MIUI szintű zártság, lehetőleg sok generáción átívelő kontinuitással (ugyanott találja meg mint az előző telefonon), konzisztens design-nal, visszakérdezés nélkül.

A felhasználók háta akar ikonokat meg betűtípusokat váltogatni, csengőhang is többségében gyári vagy rezgő, vérszülőknél a gyerek aktuális shittyflute szólója. Legyen térerő meg egy jó kamera, és legközelebb akkor kelljen a beállításban turkálni amikor hotspot kell mert lehalt a wifi a kávézóban és még át kell írni a heti reportot.

Abban a körben amire rálátok, már kb. 3-4. generáció óta van alapbeállításon szinte minden telefon.

Új hozzászólás Aktív témák