- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pont azt nem akarom, hogy az legyen, mint előtte, hiszen egy praktikus kapcsolattartási lehetőségre van szükségem -- ami korábban nem volt.
(Analógia: töröljük el a villamosságot, legfeljebb az lesz, mint ami előtte volt. Végülis az emberiség sokáig elvolt úgy is...)
Szerinted egyébként tényleg az a megoldás, hogy kezdjenek az emberek több ezer címes listákat gyártani? Mégis milyen hatásfokkal működne ez, egy központi felület helyett?
Sokszor éppen maga a csoport jelenti ez értéket.
Viberen vagy Signalon hogyan oldod meg az átlátható felületet, a párhuzamos beszélgetések folytatását, az adat- és fájlmegosztásokat, a figyelemfelhívást, a toborzást?
Én ugyan nagyon nem szeretem a Facebookot, és nem is nagyon használom másra, mint csoportokon belüli érdekképviseletre, tájékozódásra, de ahhoz szerintem azért eléggé elvakultnak kell lenni, hogy ne lássuk meg ezeket az értékeket.
Persze tudom, kényelmes álláspont az, hogy amit nem használok, az értéktelen, azt nyugodtan el lehet pusztítani...
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
ph A várakozások szerint nem születik meg az EU és az USA új adategyezménye addigra, hogy betiltják a Facebook transzatlanti adatáramlását – a Meta korábban közölte, ebben az esetben Európában leállna a Facebook.
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest