- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
válasz
KilgoreTrout #3 üzenetére
A headset-hez nincs semmi program. Odáig már eljutottam, hogy egy registry-file-lal tudom kapcsolgatni az alapértelmezett kimenetet, és az összes program az aktuális alapértelmezettet használja.
Azt be lehet állítani, hogy egyes programok, így pl. Skype ne az alapértelmezettet használja, hanem egy konkrét kiválasztott eszközt. De nekem arra lenne szükségem, hogy ugyanaz szóljon minkét eszközből egyszerre. De erre sajnos egyre kevesebb esélyt látok.
-
trob
tag
Sziasztok.
Vettem egy USB fejhallgatót, és van a gépben egy hangkártya jack kimentekkel.
Megoldható valahogy az, hogy a hangok (Pl. Media Player, WinAmp, stb.) egyszerre minkét eszközre kimenjenek?
Ha nem, akkor van mód arra, hogy egyszerűbben váltsak alapértelmezett hangeszközt, mint Vezérlőpult\HangokÉsAudioeszközök? Pl. valami kis segédprogram, vagy Registry keyfile, vagy a tálcán lévő hangszóró ikonnal valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest