- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
válasz
KilgoreTrout #3 üzenetére
A headset-hez nincs semmi program. Odáig már eljutottam, hogy egy registry-file-lal tudom kapcsolgatni az alapértelmezett kimenetet, és az összes program az aktuális alapértelmezettet használja.
Azt be lehet állítani, hogy egyes programok, így pl. Skype ne az alapértelmezettet használja, hanem egy konkrét kiválasztott eszközt. De nekem arra lenne szükségem, hogy ugyanaz szóljon minkét eszközből egyszerre. De erre sajnos egyre kevesebb esélyt látok.
-
KilgoreTrout
senior tag
Egy pcmcia-s hangkártyám van a laptopban a beépített hangkártya mellett, nekem úgy működik, hogy az van beállítva elsődleges hangeszköznek, ha kiszedem a gépből, akkor visszaáll az alaplapira. Minden progiban elsődleges hangillesztő van beállítva, így ha bent van az emu az szól, ha nincs szól a laptopból.
A füleshez nem adtak valami programot? Mert ha nem, akkor valószínüleg egyesével kéne a programokból állítanod, hogy éppen mit akarsz, hogy szóljon (winampban az outputnál, mpc-ben pl az ffdshow beállításainál) . (Mondjuk szerintem nem tud együtt szólni a kettő, tehát azt nem tudod megcsinálni, hogy a hangfalból szól a film, a skípe meg csak a fülesből.) -
trob
tag
Sziasztok.
Vettem egy USB fejhallgatót, és van a gépben egy hangkártya jack kimentekkel.
Megoldható valahogy az, hogy a hangok (Pl. Media Player, WinAmp, stb.) egyszerre minkét eszközre kimenjenek?
Ha nem, akkor van mód arra, hogy egyszerűbben váltsak alapértelmezett hangeszközt, mint Vezérlőpult\HangokÉsAudioeszközök? Pl. valami kis segédprogram, vagy Registry keyfile, vagy a tálcán lévő hangszóró ikonnal valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BIOS frissítés
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest