- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Macilaccc
tag
Sűrű lamellás radit nem szeretnék venni, mert már volt, és nagyon rossz tapasztalataim voltak vele. Inkább TT big water radit szeretnék, mivel annál 2-3 mm is van a lamellák közt. Ez nekem fontos, mivel elég poros helyen van a gép, és bele tud ragadni, még a tág lamellás radimbe is! Ha esetleg mégis érdekelne majd a radid, akkor írok!
-
Macilaccc
tag
Nézem, lehet ezekből a blokkokból választok. Jövő hét elejéig eldől mi lesz! Jó árban vannak, de hátha akad még itt vkinek egy használt olcsó is, és akkor amellé veszem tőled a másikat!
Amúgy ezek milyen csatikkal vannak? Nekem a cső olyan mint a big water csöve, asszem 7x1-es. Ez rámegy ezekre a blokkokra? -
Macilaccc
tag
Azért nem válaszoltam, mert épp a Csillagkapu ment!
Nos, a radi nem rossz, kár, hogy alu. Esetleg azt meg tudod mondani, hogy mennyi a lamellák közti távolság? Mert nekem is volt egy seat Cordoba fűtőradim, csak azzal is az volt a bibi, hogy túl sűrűn volt lamellázva, és a por, meg minden hamar megragadt a leszabályzott venti miatt! Egy másik topicban keresem a radit is, bár ami nagyon bejönne az a TT big water radija! Árban mennyit gondoltál a radiért? -
knajf
senior tag
nah most mérnem válaszol egyikönknek se?
-
tts
addikt
nálam is találsz Bővebben: link
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
jah az anyaga az.... alu
-
knajf
senior tag
jah és 10k alatt a kettöt nem nagyon akarom adni, de érdekel egyátalán?
-
knajf
senior tag
ööö a tarti az hunfrost, az innova gyorscsatis, arról nincs mit írni
a radi az kb 1,5×12 centis ventis (kb akkora hogy másfél 12es venti fér rá)
FIAT brava belsö fütöradi ( talán, a fiat az tuti)
annak két kis csöve van, de az inno csö az rámegy, szal passzol nagyon egymáshoz a kettö
kép róla, ottvan a tápon: Bővebben: link -
knajf
senior tag
öööö nekem tartály meg egy radi lenne ha esetleg az érdekel...
de ha csak blokk akko nem
addigis up -
ABnormal
őstag
mire akarod rakni? hátha úgy könnyebben megtaláljuk a megfelelőt...
-
Macilaccc
tag
Keresek két darab cpu vizesblokkot. Egyformák előnyben, de lehetnek különbözőek is, csak összelehessen közéjük fogatni egy 4x4cm-es, és 0,4 cm vastag lapot!
Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged