- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Egérrel nagyjából úgy vagyok, mint anno a T100 modell színválasztásával az emberek. Bármilyen színben tudták gyártani, amennyiben feketét kért az ember
Mivel az MMO egereket részesítem előnyben, így annyira kevés a választási lehetőség, hogy jelenleg csak a Razer kínál új egeret. A Logitech nem frissítette a palettát, a régiből meg nem kapni újat. Másról ezideáig nincs tudomásom, de szerencsére a Razer-rel meg vagyok elégedve, bár a szoftver kicsit kehés, az egérből nem lehet előszedni egy profilt sem (más is panaszkodott már erre, hogy ott a lehetőség és mégsem képes használni), de még mindig nem olyan vészes, mint az icue, ami kezd nagyon kiakasztó lenni. Minden frissítés után elcsesződik valami. Ráadásul úgy emlékszem, hogy az utolsó frissítésnél ki is kapcsoltam a frissítést, aztán mégis lefrissített, mire látom, hogy be van kapcsolvaEz nemrég történt, azóta a program nem indul el rendesen winnel együtt, ki kell lőnöm feladatkezelőben és újraindítani manuálisan, hogy végre rendesen működjön a billentyűzet minden funkciója. Elvileg ezen is van memóra, meg profil tároló, aztán nem ér semmit, pont mint az egéren. Nem mintha hordoznám, de pl. linuxokkal esélyem sincs ilyen eszközökkel, oda általában nem írnak programot. Ezért sem használok linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro
- Új Zebra Symbol LS2208 LS2208-SR20007R vonalkód olvasó eladó, több db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest