Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

őstag

válasz Csandi #61 üzenetére

Egérrel nagyjából úgy vagyok, mint anno a T100 modell színválasztásával az emberek. Bármilyen színben tudták gyártani, amennyiben feketét kért az ember ;]
    Mivel az MMO egereket részesítem előnyben, így annyira kevés a választási lehetőség, hogy jelenleg csak a Razer kínál új egeret. A Logitech nem frissítette a palettát, a régiből meg nem kapni újat. Másról ezideáig nincs tudomásom, de szerencsére a Razer-rel meg vagyok elégedve, bár a szoftver kicsit kehés, az egérből nem lehet előszedni egy profilt sem (más is panaszkodott már erre, hogy ott a lehetőség és mégsem képes használni), de még mindig nem olyan vészes, mint az icue, ami kezd nagyon kiakasztó lenni. Minden frissítés után elcsesződik valami. Ráadásul úgy emlékszem, hogy az utolsó frissítésnél ki is kapcsoltam a frissítést, aztán mégis lefrissített, mire látom, hogy be van kapcsolva :W Ez nemrég történt, azóta a program nem indul el rendesen winnel együtt, ki kell lőnöm feladatkezelőben és újraindítani manuálisan, hogy végre rendesen működjön a billentyűzet minden funkciója. Elvileg ezen is van memóra, meg profil tároló, aztán nem ér semmit, pont mint az egéren. Nem mintha hordoznám, de pl. linuxokkal esélyem sincs ilyen eszközökkel, oda általában nem írnak programot. Ezért sem használok linuxot.

Új hozzászólás Aktív témák