- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janusz001
őstag
válasz
jozsi252 #2645 üzenetére
Jó cucc, én anno már 10+ éve nézegettem a 36 -os kivitelt, akkor még nem lehetett Európában hozzájutni, csak az amerikai piacon volt (wallmart,amazon) , szállítási költség akkor vetekedett a termék árával magyarországra, így én a rostlapot megcsináltam magamnak rozsdamentesből egy 3 égős kemping gázfőzőre, sok sok hambi készült rajta.
Pár éve viszont vettem egy ilyet , [link] ,hasonló a bs -hoz, viszont zománcozott 6mm vastag öntöttvas a lapja, könnyebb takarítani és nem rozsdásodik, ekkor még szintén nem volt elérhető a blackstone nálunk.
Szóval hajrá, a nagy felület sok kísérletezgetésre ad lehetőséget, mi nagyon megszerettük, smash,oklahoma, juicy lucy és persze a mindent bele magyaros hambi is nagyon kényelmesen elkészíthető rajta. Ezen kívül steak, angol reggeli, bundás kenyér, flekken.... a teljesség igénye nélkül, hogy mi mindent lehet rajta elkészíteni. Ha egyedülálló férfi lennék akkor az összes többi szart kidobnám, maradna ez, faszenes grill/füstölő, illetve egy bogrács
-
Janusz001
őstag
Most januárban kevesebb volt a munka, ezért én is bütyköltem egy smokert, kis takaros 3-4 személyes, szerencsére a cégnél mindenhez korlátlanul hozzáférek (Acad, lézervágó, lézer hegesztő, hajlító és hengeritő gépek) + mindenféle anyag.
Jó sok alkatrészből áll:
Az biztos, hogy nem éri meg másnak gyártani, sehogy sem jön ki az anyagi része, olcsóbb venni, de igy magamnak jó szórakozás volt, főleg, hogy csak az időmbe került.
Tesztelve még nem volt, egyelőre csak hőálló festéket kapott és azt égettem ki, de lassan jön a jó idő, kezdésnek egy császárhús lesz.Faszéngyártást sztornóztam egyelőre.
-
Janusz001
őstag
Üdvözlet, házi faszén készítéssel próbálkozott valaki? Kezdem unni, hogy a boltinak 1/3 része törmelékes szar, idei tavaszig lidl brikettet használtam, pont az említett okokból, aztán véletlenül elfogyott és faszenet használtam. A döbbenet ezután következett, a megsült ételnek teljesen más íze volt, számomra sokkal finomabb, a füstös iz valóban kellemes füstös volt, a brikettesnek nekem ezután már valami mellékbukéja volt, szerintem adalékanyagos.
Akác nem tudom mennyire alkalmas alapanyagnak faszénnek, de az van szinte korlátlanul, több nyaras száraz, gondoltam csinálok egy acélhengert, méretre olyan 40-50kg menne bele, megtöltöm fával, lezárom, pár lyuk a keletkező gázoknak és mivel télen úgyis van hogy egész nap égetem a nyesedéket a pecatelken, közben szépen elkészülne a faszén a tűz közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest