Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Zártam.
-
-
14adam
addikt
hali.keresnékegy programot aminek a neve mobil-spy.és az lenne a kérdésem hogy honan lehet letölteni?
-
AsusBoy
senior tag
Hy mindenki!
Kössz mindenkinek a progi ajánlataitokat.
Demár találtam egy jó progit de demo és segítenétek meg keresni a Full verziot a Program neve : Turandot
Üdv......:AsusBoy:.........
Felfele! -
Kephamos
addikt
Szerintem is Guitar Pro lesz az, ami nekd kell. Ha jól tudom, akkor mostanában jött ki az 5-ös, és állítólag elég profira sikeredett.
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2 üzenetére
Mint montam klasszikus zenét szeretnék midi -be lekottázni! És én csak ien rossz progikat találtam amihez az 5-vonalas kottához semmi köze!
-
AsusBoy
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi #2 üzenetére
Hy Latissimus Dorsi!
Köszi körülnézek! -
AsusBoy
senior tag
Üdvözlök Mindenki!
Én egy programot keresek amibe dalt (klasszikus) lehet szerkeszteni 5-vonalas kottában és lejátszani.Sürgös lenne minél hamarab válaszoljatok! Várom a válaszaitokat
Üdv....:AsusBoy:....
Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest