- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
valószínű nem a te árfekvésed (baráti áron 140,halandónak 200),de tegnap este volt szerencsém 1 ütős szubhoz,ami nagy térben (15nm felett) tényleg ÁLLAT!
40cm-es ''betonpapíros'' zenekari mélynyomó zárt ládában lefelé sugározva beépített 150W-os erősítővel eget rengetett,de a mély frekvenciás hanghullámok kialakulásához tér (távolság) is kell,ezért kicsi helyiségbe nem ajánlott
(nem megy le annyira mélyre,de a hangnyomása megmarad),de nagyobb helyiségben garantáltan rengeti alattad az ülőgarnitúrát (ja és szépen,érzéki brutalitással,nem csak olyan hiányérzetes módon)!
ezt a haverom csinálta,akinek ez az egyik specialitása
Bővebben: link
holnap viszem neki vissza a bemutatótermébe,esetleg meghallgathatod,hogy legyen összehasonlítási alapod,hogy semmit sem számít a hangzatos átmérők és wattszámok feltüntetése,amíg meg nem győződsz saját magad,hogy mi jön ki belőle!
[Szerkesztve] -
Secretive
aktív tag
Az elmúlt hetem szinte csak szubok hallgatásával töltöttem és bátran ki merem jelenteni,60-80-ért márkától és hangszórómérettől függetlenül csak plátói az érzés.
ma épp egy 30-as reflex magnatot (60ezer) hallgattam meg egy 30-as reflex klipsch-et (140ezer),persze hogy az utóbi jobban szólt,mélyre is ment,de nem éreztem,nem volt elég dinamikus,a magnat meg szólt-szólt,de igazából csak puffogott! a többiről nem is beszélek!
sajnos tényleg ütőset és dinamikusat csak 100felett vagy szerencsésen használtan hozzájutva lehet kifogni.
ezeknél még az én kis 30-as visaton bandpassom is lazán jobban szól csak 50W-os erősítővel is.de most nagyon le akarom cserélni,mert bele akarok halni a szubba. -
Secretive
aktív tag
-
hz hefti
tag
nah. kinek van elado ?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest