- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Hasaggymeg #330295 üzenetére
Itt vagyok, de nem huszonhat...
Nem mondom, hogy nem fáj, hogy az eddigi kitartó munkásságom kevés volt ahhoz, hogy megjegyezd a nevem, de mindegy, hagyjuk, majd valahogy megpróbálom feldolgozni.
Most épp szopcsiban vagyok. Valami random kattogás van, de nem tudok rájönni a forrásra. Nyereg, nyeregcső kizárható. Első körben arra tippeltem, de ma visszatettem bele az alu Race Face-t. ( Előző bringában a karbon nem vált be, az is feszt recsegett-ropogott, az aluval meg se nyikkant. Igaz, az egy alis Toseek volt, ez meg egy Hope, de elkönyveltem, hogy arra ítéltettem, hogy nekem a karbon nyeregcső recseg, használjak alut.) Viszont a cserekor sikerült eltörni a gyári bilincset, itthon meg csak 34,9-es volt, így azt tettem rá egy gumi alátétcsíkkal, hát mit mondjak, nem lett jó. Ráülni nem lehetett, de legalább nem lifegett jobbra-balra, míg kiállva eltekertem egy közeli bringaboltba 31,8-as bilincsért, viszont úgy is volt kattogás, szal nem onnan jön. Csak hajtáskor kattog, de akkor sem mindig, és nem tudom fokozathoz sem kötni. Szét kéne szedni az egészet, csak nem nagyon van hozzá kedvem, de előbb-utóbb muszáj lesz, mert rohadtul idegesítő.
Ez meg a mai Kopaszi-gátas térdeskormányos, ott is rengetegen voltak, egy kib....tt fagyit nem tudtam enni, akkora sorba kvaisten, hogy nem állok be
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged