Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chubby2o6

senior tag

válasz Hasaggymeg #330295 üzenetére

Itt vagyok, de nem huszonhat... :((( Nem mondom, hogy nem fáj, hogy az eddigi kitartó munkásságom kevés volt ahhoz, hogy megjegyezd a nevem, de mindegy, hagyjuk, majd valahogy megpróbálom feldolgozni. :O :DD
    Most épp szopcsiban vagyok. Valami random kattogás van, de nem tudok rájönni a forrásra. Nyereg, nyeregcső kizárható. Első körben arra tippeltem, de ma visszatettem bele az alu Race Face-t. ( Előző bringában a karbon nem vált be, az is feszt recsegett-ropogott, az aluval meg se nyikkant. Igaz, az egy alis Toseek volt, ez meg egy Hope, de elkönyveltem, hogy arra ítéltettem, hogy nekem a karbon nyeregcső recseg, használjak alut.) Viszont a cserekor sikerült eltörni a gyári bilincset, itthon meg csak 34,9-es volt, így azt tettem rá egy gumi alátétcsíkkal, hát mit mondjak, nem lett jó :DDD . Ráülni nem lehetett, de legalább nem lifegett jobbra-balra, míg kiállva eltekertem egy közeli bringaboltba 31,8-as bilincsért, viszont úgy is volt kattogás, szal nem onnan jön. Csak hajtáskor kattog, de akkor sem mindig, és nem tudom fokozathoz sem kötni. Szét kéne szedni az egészet, csak nem nagyon van hozzá kedvem, de előbb-utóbb muszáj lesz, mert rohadtul idegesítő.
    Ez meg a mai Kopaszi-gátas térdeskormányos, ott is rengetegen voltak, egy kib....tt fagyit nem tudtam enni, akkora sorba kvaisten, hogy nem állok be :(

Új hozzászólás Aktív témák