Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
anaqer #16780 üzenetére
venember ugyebár azt mondja, hogy amennyit ér egy olcsó teló, az nem ér fel azzal, hogy: drágább, nehezebb, és több karbantartást igényel (vagy ha úgy nézed plusz egy alkatrész ami el tud romolni), mint egy merevvilla. Nekem is 150k körüli trekkingem van, telóval, és jelenleg azt mondanám, hogy inkább venném merev villával, és akkor vagy olcsóbban, vagy jobb felszereltséggel, mint a telós verziót. Voltam vele földúton, gyakorlatilag semmit se lehetett érezni a telóból, tényleg csak arra jó, hogy ha van egy nagyobb kátyú, vagy úthiba (aszfalton), akkor kevésbé érzed. Bár ez is olyan dolog, hogy ugyancsak tapasztalat, hogy egy ilyen szintű telónál többet ér az, ha 1 barral kevesebbet pumpálsz a kerékbe... (merev villás trekkingről váltottam, és akkor egyértelmű tapasztaalt ez volt).
Tehát nem jajdenehéz, hanem a többlet ár és súly nem ér annyit, mint amennyivel jobb lesz tőle a bicikli.(ON-ba raktam, mert végülis ez "teló vs. merevvila olcsó szegmensben" topic, ami teljesen ON
)
-
KaraDani
addikt
válasz
anaqer #16780 üzenetére
"Sznob az a személy, aki annak a felfogásnak él, miszerint néhány ember belülről fakadóan alsórendűbb nála, valamely olyan vélt vagy valós indoknál fogva, mint vagyon, pozíció, származás, végzettség, intellektus stb."
Nem erről van szó, csak nem tartom praktikus választásnak az ilyen telókat. Én se fogok jó telót venni a crossomba mert drága, inkább egy merevvilla, mert szerintem praktikusabb, mint egy olcsó teló (súly, karbantartásigény, hibalehetőség, plusz a felesleges energia ami arra megy el, hogy a telót mozgatod tekerés közben).
Azért csak nem vagyok sznob mert olcsó merevvillát választok inkább gyenge minőségű teló helyettbelaazallat: elvileg majd fogunk valamikor
-
hoffman_
nagyúr
válasz
anaqer #16780 üzenetére
venember és KariDani nem is azt mondta, hogy szerinte az illetőnek ezt kéne csinálni, minden egyéb lépés hülyeség, pusztán a saját fejükkel gondolkodtak, és magukból indultak ki. Én fentebb leírtam, venember ellenében a kérdező kollegának, hogy nyugodtan vegye csak a telót, nem lesz baj, Recon alatt is van élet - ugyanakkor egyetértek venemberrel is, pontosan értem miről beszél, sőt végülis igaza is van. A teló-teló közti különbség és határ nem ugyanott van egy tapasztalt bringás és egy újonc között. Ennyi.
Én se vagyok kőgazdag, és amikor 3 éve abbahagytam kényszerből a tekerést, nem voltam advenced sem. De ha most monti vásárlásra adom a fejem(az SS mellé, remélhetőleg még idén), akkor előbb veszek egy használt gépet Reconnal, mint egy újat Gila-val, vagy hasonlóval.
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest