- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Indiában szeretnek TV-zni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Aktív témák
-
válasz
glutamin #34186 üzenetére
Ha ilyen shaigun "márkájú", shimano kínai másolatának indiai másolata váltókarod van, akkor a váltókarok tetején van 1-1 csavar, ezeken ha szorítasz egy kicsit, megszorul és megáll az adott recében, fokozatban.
El kell találni, hogy még tudj vele váltani, de mozgás, főleg nagy taposás közben ne lazuljon ki. Nem nehéz beállítani.
A hajtókar csapágy, kormány csapágy, ami szét fog menni. Én vagy 3 pedált letörtem a tesco bringámról. Utána a lánckerekek kopnak szét. Nekem egy hátsólánckerék egyszerűen széttört és elhagytam, egy másikból kitört két fog. Most hátul 1 használható lánckerekm van. Ha télen, esőben nem használod és nem állsz bele mindig a pedálba, akkor évekig is elműködhet kizárólag közlekedésre használva. Én a kihulló alkatrészekre költenék, nem a kényelmes váltóra. Nekem a váltóval van a legkevesebb gondom.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futás, futópályák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kerékpársportok
- Indiában szeretnek TV-zni
- További aktív témák...
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Olympus (OM-System) OM-5 fényképező 3 év gari 2300 expo
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest