Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
Halaszpetike #6226 üzenetére
Nálam hibátlan.
Win 7, legfrissebb Firefox, legfrissebb vga driver, nV kártya. Más gond lesz szerintem. -
martonx
veterán
válasz
Halaszpetike #6229 üzenetére
Én mondjuk valami alap Nvidia kártyás gépen néztem, de kizártnak tartom, hogy AMD-s kártyával gond legyen.
-
martonx
veterán
válasz
Halaszpetike #6226 üzenetére
Szólok, hogy azon a gépen, ami előtt per pillanat ülök FF alatt is hibátlan. Szvsz haldoklik a videókártyád.
-
martonx
veterán
válasz
Halaszpetike #6223 üzenetére
Küldenél konkrét linket? Megnézném pár böngészővel, pár eltérő hardver konfigon. E nélkül senki se fog tudni neked segíteni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Halaszpetike #6223 üzenetére
Az egészen biztos, hogy a saját kis kódoddal nem fogod tudni kikapcsolni az ügyfélnél a hardveres gyorsítást a böngészőjében (hiszen az durva biztonsági probléma lenne, ha az egyéni beállításait csak úgy felül tudnád bírálni).
Érdekes lehet tanulmányozni, hogy milyen az oldal forráskódja, vajon mi okozhatja a csíkozódást (amúgy ja, tud ilyeneket okozni a HW-es gyorsítás, őszintén szólva mivel még nálam nem fordult elő, így nem tesztelgettem, nem tudom, mivel lehet rajta segíteni), de kód híján nem nagyon fog menni (ahogy az sem, hogy a topiclakók teszteljék, náluk előjön-e), szóval ha van esetleg publikus része az oldalnak, akkor megoszthatnád. Ha nincs, hát akkor majd jönnek a tippek.
Még további kérdés, hogy milyen böngészőkben fordul ez elő?Néhány érdekes thread lehet, esetleges workaroundok WebKit-/Blink-alapokra (hátha kötődik a problémádhoz):
http://stackoverflow.com/questions/16338263/chrome-redraw-issuehttp://stackoverflow.com/questions/11002195/chrome-does-not-redraw-div-after-it-is-hidden
http://stackoverflow.com/questions/18529381/what-does-webkit-transform-translate3d0-0-0-exactly-do-apply-to-body
"-webkit-transform: translate3d(0,0,0); makes some devices run their hardware acceleration.
[...]
Note: translate3d(0,0,0) does nothing in terms of what you see. it moves the object by 0px in x,y and z axis. It's only a technique to force the hardware acceleration."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged