- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lsilent #3918 üzenetére
"olyan infókat tartalmaz, amik jelenleg még nem publikusak"
... és akkor felrakod egy nyomorult ATW-s tárhelyre? Ez most komoly?
Onnantól, hogy elérhető az oldalad a zzzinterneten, onnantól kezdve semmi nem privát, amit az tartalmaz...Ha már annyira nem publikus, rakj a gépedre egy kis helyi webszervert, nem nehéz beállítani.
Az ATW-s és ehhez hasonló tárhelyek amúgy is komolytalanok. Frame-es reklámszarság... brrr..
-
PazsitZ
addikt
válasz
Lsilent #3916 üzenetére
Így már talán van, hogy az atw próbálja betolni a bannert a weblapod alá, de mivel kilépsz a frame-ből, ezt js-el próbálja betolni, feltehetőleg hibásan.
De nem tudom miért olyan nehéz megadni a domain-t ahol próbálkozol, hogy esetleg megnézhessük mi történik, barkóba helyett.
Már mindhárman, akik próbáltunk segíteni, leírtuk kód nélkül nehéz kitalálni, de amennyiben megosztod a kódot, elérhetővé teszed, szívesen segítünk.
Ha annyira nagy hadititok, akkor meg sajnálom, keress valakit, akivel köthetsz titoktartási szerződést és megcsinálja neked.
Jobbat erre már nem tudok mondani... -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Lsilent #3907 üzenetére
A Google Chrome alapértelmezésben folyamatosan frissíti saját magát...
Ez a fehér csíkos para tuti, hogy nem a Chrome hibája.http://jsbin.com/
Ide nem tudnád felrakni a kód érdemi részét?
Ha elmented, kreál neked egy linket, lementi a tartalmat, amit felraktál, és akkor azt a linket bedobhatnád ide, hogy megnézzük a kódodat, és javítsuk benne a hibát.
Anélkül csak találgatni lehet, az meg nem biztos, hogy eredményre vezet. -
cidalain
veterán
válasz
Lsilent #3905 üzenetére
Találkoztam már ezzel a csíkkal Chrome (GC) esetében régebben random oldalaknál. pl indexen is. Én ezt akkor simán a GC hibájának fogtam fel, mintha rosszul érzékelné hol a képernyő alja.
Ez kb 10 verzióval ezelőtt volt, azóta nem láttam ilyet. Mennyire friss a GC a gépeden?Ha megjelent, hiába navigáltam át máshová, ott maradt. Én úgy tudtam eltüntetni hogy kiküldtem fullscreenbe, majd vissza (F11 gomb).
Szóval szerintem nem a kódoddal van a probléma, hanem a böngészővel. Érdekes lenne még az is hogy minden esetben megjelenik a linkre kattintáskor a fehér sáv? (úgyértve hogy nincs ott, kattintasz és odakerül. ha már eleve ott van az úgy nem oké, mert akkor ott is marad.)
-
PazsitZ
addikt
válasz
Lsilent #3902 üzenetére
Hát a jelenség nagyon érdekes, de szerintem nincs az az ember, aki kód nélkül megmondja, hogy miről van szó, amellett, hogy számomra a leírásod is picit zavaros vagy csak nekem van még reggel
.
Át dob a cikkhez rendesen, ugyanakkor keletkezik 1 széles fehér sáv a böngészőben az oldal alján
Ha átdob egy másik oldalra, akkor hogy keletkezik bármi az oldaladon, új ablakban nyitod meg a külső linket? Csak a linkre kattintás után jön elő az az alsó box?(#3902) Lsilent: Mondjuk egy nagyon egyszerű verzió lehet, hogy a tartalmat kigenerálod, csak az elrejtendő részt egy külön div-be helyezed, aminek egy linkkel-javacripttel állítod a láthatóságát.
[link]
Ha használsz jquery-t, akkor még "animált" áttűnéseket is tudsz egyszerűen használni [link]Persze meg lehet csinálni, azt is, hogy a tartalmat ajax-szal húzod be, és úgy nem kell akkora tartalmat kigenerálod, igazából ez se nehéz, de nem ismerem a tudásod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest