Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz fordfairlane #4169 üzenetére

Bahh, de fárasztó, hogy még mindig nem érted, miről vakerászok. A téma is kezd unalmassá válni.
    Az ő döntése, de a döntését ne hülye és sántító érvekkel támassza alá. Nem érv az, hogy neki még eddig nem volt egy ügyfele sem, akiről annyit tudott volna, hogy az illetőt érdekli, hogy néz ki egy honlap, és feltűnik neki, hogy valami nem kóser a honlapon. De szerintem Te is nagyon félreérted, ami a mondanivalóm volt, mert nekem semmi bajom azzal, hogy legalább összehozott egy nézhető honlapot, sőt, ez tök jó, de ha nagyon feltűnő hibákra hívjuk fel a figyelmét, kellő érvekkel alátámasztva tanácsokat adunk, akkor ne jöjjön azzal a baromsággal, hogy "nem programozók a célcsoport", mert akkor ilyen alapon minek jön ide tanácsért; meg ha már annyira jó az üzleti érzéke, és mint kiderül, lényegében bárki lehet akár célcsoport, akkor nem kéne ilyen szűk látókörrel hozzáállnia a kérdéshez.
    De engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy a honlapja milyen üzleti előnyök eléréséhez viszi őt, szóval nem fogok győzködni senkit erről. :)

Új hozzászólás Aktív témák