Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Hihetetlen, hogy itt milyen érdektelenségbe fullad ez "játék" -az idézőjel félig-meddig jogos
-, pedig elképesztően komplex, izgalmas és számomra olyan élményt nyújtott, nyújt, amit rég' nem tapasztaltam játék kapcsán.A demoval a holdraszállás (ingame Mun) momentuma, hosszú játékos karrierem meghatározó pillanatai közt tartom számon (főleg hogy sokadik próbálkozásra jött össze, mivel hipp-hopp magába szívott a játék, de a save opció akkor még nem esett le
). Majd a visszatérés és landolás is frenetikus élmény volt.De a Mun-on ragadt egyik kerbonautám, egy másik, dupla parancsnoki modullal történő mentőakcióján is pazarul szórakoztam
. És mindezt a demoval...elvoltam vele 1-2 hétig, majd megvettem a teljes verzót, most karier-módban tolom, elején járok: túl a első Mun-ra szálláson (bár már megint ott ragadt a szerencsétlen pionírem
), meg az orbitális pályán ragadt kerbonaut-rescue, szval van még rendesen kontent a cuccban.Aki kicsit is fogékony az űrkutatás, sci-fi témákra és van igény a kihívások leküzdésének frenetikus megéléséhez, próbálja ki!
ui.: azóta sorra nézem az űrkutatás témájú filmeket (bbc space race, apollo 13, right stuff
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
-, pedig elképesztően komplex, izgalmas és számomra olyan élményt nyújtott, nyújt, amit rég' nem tapasztaltam játék kapcsán.
). Majd a visszatérés és landolás is frenetikus élmény volt.
. És mindezt a demoval...elvoltam vele 1-2 hétig, majd megvettem a teljes verzót, most karier-módban tolom, elején járok: túl a első Mun-ra szálláson (bár már megint ott ragadt a szerencsétlen pionírem
)