- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Hihetetlen, hogy itt milyen érdektelenségbe fullad ez "játék" -az idézőjel félig-meddig jogos
-, pedig elképesztően komplex, izgalmas és számomra olyan élményt nyújtott, nyújt, amit rég' nem tapasztaltam játék kapcsán.A demoval a holdraszállás (ingame Mun) momentuma, hosszú játékos karrierem meghatározó pillanatai közt tartom számon (főleg hogy sokadik próbálkozásra jött össze, mivel hipp-hopp magába szívott a játék, de a save opció akkor még nem esett le
). Majd a visszatérés és landolás is frenetikus élmény volt.De a Mun-on ragadt egyik kerbonautám, egy másik, dupla parancsnoki modullal történő mentőakcióján is pazarul szórakoztam
. És mindezt a demoval...elvoltam vele 1-2 hétig, majd megvettem a teljes verzót, most karier-módban tolom, elején járok: túl a első Mun-ra szálláson (bár már megint ott ragadt a szerencsétlen pionírem
), meg az orbitális pályán ragadt kerbonaut-rescue, szval van még rendesen kontent a cuccban.Aki kicsit is fogékony az űrkutatás, sci-fi témákra és van igény a kihívások leküzdésének frenetikus megéléséhez, próbálja ki!
ui.: azóta sorra nézem az űrkutatás témájú filmeket (bbc space race, apollo 13, right stuff
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, pedig elképesztően komplex, izgalmas és számomra olyan élményt nyújtott, nyújt, amit rég' nem tapasztaltam játék kapcsán.
). Majd a visszatérés és landolás is frenetikus élmény volt.
. És mindezt a demoval...elvoltam vele 1-2 hétig, majd megvettem a teljes verzót, most karier-módban tolom, elején járok: túl a első Mun-ra szálláson (bár már megint ott ragadt a szerencsétlen pionírem
)