Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Hihetetlen, hogy itt milyen érdektelenségbe fullad ez "játék" -az idézőjel félig-meddig jogos
-, pedig elképesztően komplex, izgalmas és számomra olyan élményt nyújtott, nyújt, amit rég' nem tapasztaltam játék kapcsán.A demoval a holdraszállás (ingame Mun) momentuma, hosszú játékos karrierem meghatározó pillanatai közt tartom számon (főleg hogy sokadik próbálkozásra jött össze, mivel hipp-hopp magába szívott a játék, de a save opció akkor még nem esett le
). Majd a visszatérés és landolás is frenetikus élmény volt.De a Mun-on ragadt egyik kerbonautám, egy másik, dupla parancsnoki modullal történő mentőakcióján is pazarul szórakoztam
. És mindezt a demoval...elvoltam vele 1-2 hétig, majd megvettem a teljes verzót, most karier-módban tolom, elején járok: túl a első Mun-ra szálláson (bár már megint ott ragadt a szerencsétlen pionírem
), meg az orbitális pályán ragadt kerbonaut-rescue, szval van még rendesen kontent a cuccban.Aki kicsit is fogékony az űrkutatás, sci-fi témákra és van igény a kihívások leküzdésének frenetikus megéléséhez, próbálja ki!
ui.: azóta sorra nézem az űrkutatás témájú filmeket (bbc space race, apollo 13, right stuff
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, pedig elképesztően komplex, izgalmas és számomra olyan élményt nyújtott, nyújt, amit rég' nem tapasztaltam játék kapcsán.
). Majd a visszatérés és landolás is frenetikus élmény volt.
. És mindezt a demoval...elvoltam vele 1-2 hétig, majd megvettem a teljes verzót, most karier-módban tolom, elején járok: túl a első Mun-ra szálláson (bár már megint ott ragadt a szerencsétlen pionírem
)