- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
Hihetetlen, hogy itt milyen érdektelenségbe fullad ez "játék" -az idézőjel félig-meddig jogos
-, pedig elképesztően komplex, izgalmas és számomra olyan élményt nyújtott, nyújt, amit rég' nem tapasztaltam játék kapcsán.
A demoval a holdraszállás (ingame Mun) momentuma, hosszú játékos karrierem meghatározó pillanatai közt tartom számon (főleg hogy sokadik próbálkozásra jött össze, mivel hipp-hopp magába szívott a játék, de a save opció akkor még nem esett le
). Majd a visszatérés és landolás is frenetikus élmény volt.
De a Mun-on ragadt egyik kerbonautám, egy másik, dupla parancsnoki modullal történő mentőakcióján is pazarul szórakoztam
. És mindezt a demoval...elvoltam vele 1-2 hétig, majd megvettem a teljes verzót, most karier-módban tolom, elején járok: túl a első Mun-ra szálláson (bár már megint ott ragadt a szerencsétlen pionírem
), meg az orbitális pályán ragadt kerbonaut-rescue, szval van még rendesen kontent a cuccban.
Aki kicsit is fogékony az űrkutatás, sci-fi témákra és van igény a kihívások leküzdésének frenetikus megéléséhez, próbálja ki!
ui.: azóta sorra nézem az űrkutatás témájú filmeket (bbc space race, apollo 13, right stuff
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Rode Mikrofon - RØDE NT-USB+ Professzionális kondenzátor USB mikrofon
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest