- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Az utóbbi 3 napom történései: netezés közben egyszer csak eltűnt a tálca és az összes ikon az asztalról
, a futó programok közt alt + tabbal lehetett váltani.
Softreset után az automatikus indításban 2 új *.dll, véletlenszerű fájlnevekkel, mindkettő a c:\windows\system32-ből.
Első lépésként nyugodt szívvel kihúztam a netet, mert a NOD és az Outpost adatbázisa a legfrissebb. Utána az automatikus indítási pipát kivettem mindkét *.dll elől, majd az Unlocker nevű program segítségével (ez feloldja az aktív zárolásleírókat, így törölhetővé válnak a fájlok) töröltem mindkettőt. Ezután a Registry Mechaniccal eltüntettem a nyomaikat, majd reboot.
Félóra elteltével kezdődött minden előről: tálca + ikonok eltűntek, stb...
A NOD még úgy sem ismeri fel a cuccot, hogy az orra alá dugom (jobbklikkes menüből ráuszítva).
Örülnék minden konstruktív megoldásnak, bár lehet, hogy a végén bepipulok és feldobok egy új XP-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Formula-1
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest