Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
Az utóbbi 3 napom történései: netezés közben egyszer csak eltűnt a tálca és az összes ikon az asztalról
, a futó programok közt alt + tabbal lehetett váltani.Softreset után az automatikus indításban 2 új *.dll, véletlenszerű fájlnevekkel, mindkettő a c:\windows\system32-ből.
Első lépésként nyugodt szívvel kihúztam a netet, mert a NOD és az Outpost adatbázisa a legfrissebb. Utána az automatikus indítási pipát kivettem mindkét *.dll elől, majd az Unlocker nevű program segítségével (ez feloldja az aktív zárolásleírókat, így törölhetővé válnak a fájlok) töröltem mindkettőt. Ezután a Registry Mechaniccal eltüntettem a nyomaikat, majd reboot.
Félóra elteltével kezdődött minden előről: tálca + ikonok eltűntek, stb...

A NOD még úgy sem ismeri fel a cuccot, hogy az orra alá dugom (jobbklikkes menüből ráuszítva).

Örülnék minden konstruktív megoldásnak, bár lehet, hogy a végén bepipulok és feldobok egy új XP-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, a futó programok közt alt + tabbal lehetett váltani.