Hirdetés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cserfa
csendes tag
Én Kasperskyt Anti-Virust használok olykor Spy Sweeperrel.
A Spy Sweeperrel rootkiteket is képes eltávolítani (legalábbis a specifikáció szerint, nekem nem talált).
A Spy Sweeper jokkal jobb, mint ad Ad-Aware, utóbbi egyszerűen nem vesz észre ezt-azt. Ad-Aware-ről tértem át Spy Sweeperre. Mégpedig azért, mert volt egy trójai, mely minduntalan visszarakta magát a System volume ...-ból, meg innen-onnan. A Kaspesky látta ugyan, jelezte is, de nem tudta kiirtani.
Az Ad-Aware semmit nem talál Spy Sweeper és a Kaspesky után, a Kaspersky önmagában is igen jó, mióta a Spy Sweeperrel kipucoltam a trójait, amivel a Kapreskí nem bírt, többet a Spy Sweeper sem talált semmit. Mellettük az Ad-Aware tök felesleges, mondom, soha semmit nem talált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus Pad 3
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Affinity Designer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest