- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Füleske #1464 üzenetére
Aktív védelme az ingyenesken nincs ezen kívül.
Amit érdemes használni az a SuperAnti Spyware, mert ennek még van valamilyen aktív védelme, meg a Malwarebyte's Antimalware programja.
Én ezeket használom, de aktív védelem nélkül. Ésszel netezek és hetente egyszer futtatom őket. Néhány cookie kivételével, semmit sem találtak eddig. -
-
válasz
Real_Gabe #1457 üzenetére
Bocs, hogy ezt írom, de a BSA menjen oda....
Ha egy cégnek nincs pénze tevőlegesen, akkor mi az, hogy free alkalmazásokat nem használhat?
Akkor ezek szerint free linuxot sem használhat operációs rendszerként? Ez egy nagy marhaság. Nem lehet senkit kötelezni, hogyfizetős szoftver helyett free-t használjon! -
-
-
válasz
remington2 #1447 üzenetére
Ilyenek sajnos előfordulnak. Nem tudom, hogy milyen rendszert használsz, de Vista alatt érdemes a legujjabb cuccokat feldobni. A másik a Spyware Terminator egy vacak. A Crawler toolbarral már nekem is volt gondom.
Ha Vistad van, és olyan kiadás, akkor érdemes egy üres particióra csinálni egy BackUp-ot. Ha gond van, onnan vissza lehet állítani mindent 5-6 perc alatt. Az XP-nél meg Norton Ghost.
A Quick Heal, meg egy gagyi ilyen szempontból Régen sem volt egy olyan program, amit hamar fel lehetett dobni a gépre. Kb. olyan, mint a GData szoftvere. Az is ilyen. Izzadni jó vele, de kétséges, hogy rendben feltelepül. Eltávolítani meg kész kínszenvedés. -
-
válasz
billywood #1414 üzenetére
Ha Vistat használsz, akkor a beépített tűzfal elég jó. Egy erős Kaspersky, és mellé egy jó Counterspy a megoldásom a számodra. Vagy lehet egy Kaspersky Internet Security is. Abban van Antivírus, tűzfal, HIPS, Sam szűrő, stb.
Antispyware-nek még jó Az A-Squared, Super Antispyware, stb. -
válasz
MolnárPéter #1412 üzenetére
Nem tudom, ez miért van. Akkor változtattak a licenszfeltételeken!
Kiváncsiságból ajánlottam neketk, mert már használtem. 1 hónapja szedtem le, és egy évig ingyenesen használható volt, reg nélkül. Azóta leszedtem. Bár nekem van hozzá kódom is, amivel szintén használhatom.
Egyébként jó proginak tartom. Gyilkolt már le egy-két ezt azt korábban. -
válasz
abridabri #1050 üzenetére
Sziasztok!
Ez egy jó alternatív a kémprogramok ellen.Most ingyenesen letölthető és regisztráció nélkül használható tljes értékűen:[Letöltés]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest