Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
Ma találkoztam második alkalommal egy vírussal, amit nem sikerült leírtani csak win reinstall oldotta meg.
Az Avg és Nod32 elvileg leírtották, de és végül nem találtak semmit az újbóli keresések során, de a gép persze nem volt jó.
A vírus tevékenységei:
- böngésző lassulása, oldalak lassan vagy egyáltalán nem jöttek be
A vírus tevékenységei, hogy ne lehessen leírtani (meglepő):
- rendszer visszaállítás a kiválasztott időpont után nem megy tovább (egyszerűen a tovább gomb nem csinál semmit)
- 5-ből egy utólag telepített spyware keresőt tudtam elindítani, telepítés ment indítás tiltva
- az, amit sikerült indítani, a memóriában talált dolgokat és a winyón is, de írtás után ugyanúgy volt minden
- online keresők oldalai tiltva (sokat próbáltam)Ha valakinek volt hasonló esete és sikerült leírtani jó lenne ha megosztaná velünk.
Én inkább újraraktam a rendszereket (sokkal gyorsabb volt, mint tölteni az időt vele)üdv ddanger
Új hozzászólás Aktív témák
- [K2]: AnyDesk átverés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux Mint
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Nintendo Switch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest