Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Végülis rájöttem: ha nem vagyok a neten, akkor csak annyit csinál, hogy a Kapcsolat Nélküli Munka v. Csatlakozás. Ha fenn vagyok, akkor az AVG (most már Avast!, mert felraktam, de mit sem ér) jelzi a vírust. Mikor töröltem az AVG-t, akkor viszont ilyen kamu-vírusÍrtós oldalakra juttatott el és mindenféle letöltéssel akart traktálni
. Tehát ha van irtó, akkor nincs gond, csal idegesítő az egész. Majd megnézem mind2 progit, csak az zavar, hogy már eddigi életemben legalább 15 fajta nyomvadt irtót próbáltam ki, és ami jó lenne, meg biztos irtaná, annak már lejárt a próbalicensze (kaspersky, avira).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xbox Series X|S
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- PlayStation 5
- SONY LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Tehát ha van irtó, akkor nincs gond, csal idegesítő az egész. Majd megnézem mind2 progit, csak az zavar, hogy már eddigi életemben legalább 15 fajta nyomvadt irtót próbáltam ki, és ami jó lenne, meg biztos irtaná, annak már lejárt a próbalicensze (kaspersky, avira).