Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem kép, hanem stílus alapján ítélek meg mindent és mindenkit.
A NOD vírusirtó, a Kerio meg tűzfal, itt viszont antispyware-ekről volt szó.
Az meg hogy még soha nem hallotam arról a programról biztos azt jelenti, hogy rajtam kívül mindenki azt használja, mert jobb mint a többi, én meg tudatlan módon képes vagyok olyasmiket használni, amiről valamivel több szó esik.
Amúgy pedig ha tudod hogy melyik a világ legjobb ingyenes kémprogramirtója, akkor mi a francért kérdezed meg?
Kicsit fura ám a stílusod, melyszerint mindenből te találtad meg a legjobbat, a többiek hülyék, mert mást hisznek, a mások pozitív tapasztalatai csak furcsa véletlenek, de hogy egyetlen konkrét tényt leírnál, az már valahogy nem megy. Azt már a NOD-os topikban is megtudtuk, hogy a te vírusirtód egy csomó mindent talált meg amit a töbi nem, és ez a kémprogramirtó is szintén, de egyetlen hülye fájlnevet vagy akármit nem olvastunk még tőled. Ezt meg úgy hívják: a bizonyíték hiánya. Ami viszont hiteltelenné tesz.
Ám legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Asztalos klub
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest