Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem kép, hanem stílus alapján ítélek meg mindent és mindenkit.
A NOD vírusirtó, a Kerio meg tűzfal, itt viszont antispyware-ekről volt szó.
Az meg hogy még soha nem hallotam arról a programról biztos azt jelenti, hogy rajtam kívül mindenki azt használja, mert jobb mint a többi, én meg tudatlan módon képes vagyok olyasmiket használni, amiről valamivel több szó esik.
Amúgy pedig ha tudod hogy melyik a világ legjobb ingyenes kémprogramirtója, akkor mi a francért kérdezed meg?
Kicsit fura ám a stílusod, melyszerint mindenből te találtad meg a legjobbat, a többiek hülyék, mert mást hisznek, a mások pozitív tapasztalatai csak furcsa véletlenek, de hogy egyetlen konkrét tényt leírnál, az már valahogy nem megy. Azt már a NOD-os topikban is megtudtuk, hogy a te vírusirtód egy csomó mindent talált meg amit a töbi nem, és ez a kémprogramirtó is szintén, de egyetlen hülye fájlnevet vagy akármit nem olvastunk még tőled. Ezt meg úgy hívják: a bizonyíték hiánya. Ami viszont hiteltelenné tesz.
Ám legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Kingston 1TB NVMe ÚJ, 3 év garival, brutál gyors!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest