Hirdetés
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem kép, hanem stílus alapján ítélek meg mindent és mindenkit.
A NOD vírusirtó, a Kerio meg tűzfal, itt viszont antispyware-ekről volt szó.
Az meg hogy még soha nem hallotam arról a programról biztos azt jelenti, hogy rajtam kívül mindenki azt használja, mert jobb mint a többi, én meg tudatlan módon képes vagyok olyasmiket használni, amiről valamivel több szó esik.
Amúgy pedig ha tudod hogy melyik a világ legjobb ingyenes kémprogramirtója, akkor mi a francért kérdezed meg?
Kicsit fura ám a stílusod, melyszerint mindenből te találtad meg a legjobbat, a többiek hülyék, mert mást hisznek, a mások pozitív tapasztalatai csak furcsa véletlenek, de hogy egyetlen konkrét tényt leírnál, az már valahogy nem megy. Azt már a NOD-os topikban is megtudtuk, hogy a te vírusirtód egy csomó mindent talált meg amit a töbi nem, és ez a kémprogramirtó is szintén, de egyetlen hülye fájlnevet vagy akármit nem olvastunk még tőled. Ezt meg úgy hívják: a bizonyíték hiánya. Ami viszont hiteltelenné tesz.
Ám legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest