Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxi
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Úgy tűnik sikerült
Kár, hogy mindkettő shareware, bár úgyse nagyon használnám őket nagyon fogják a gépet
De a feladatukat elvégeték, már tudom hova kell nyúlni ha megint ilyen les. Mondjuk a érdekes, hogy elég sokféle programot kipróbáltam és maradtak fertőzött fájlok, itt nem is a cookiekra gondolok amik visszamászhattak, hanem pár programfájlra vagy pl a spysheriff maradékára amit az ad-aware hagyott meg még elég régen
Megy egyszer thx!
Legalább megúszom a reinstallt a hétvégéig, mert eléggé megviselte a rendszert ez a kis incidens
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kár, hogy mindkettő shareware, bár úgyse nagyon használnám őket nagyon fogják a gépet
De a feladatukat elvégeték, már tudom hova kell nyúlni ha megint ilyen les. Mondjuk a érdekes, hogy elég sokféle programot kipróbáltam és maradtak fertőzött fájlok, itt nem is a cookiekra gondolok amik visszamászhattak, hanem pár programfájlra vagy pl a spysheriff maradékára amit az ad-aware hagyott meg még elég régen