- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxi
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Úgy tűnik sikerült
Kár, hogy mindkettő shareware, bár úgyse nagyon használnám őket nagyon fogják a gépet
De a feladatukat elvégeték, már tudom hova kell nyúlni ha megint ilyen les. Mondjuk a érdekes, hogy elég sokféle programot kipróbáltam és maradtak fertőzött fájlok, itt nem is a cookiekra gondolok amik visszamászhattak, hanem pár programfájlra vagy pl a spysheriff maradékára amit az ad-aware hagyott meg még elég régen
Megy egyszer thx!
Legalább megúszom a reinstallt a hétvégéig, mert eléggé megviselte a rendszert ez a kis incidens
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kár, hogy mindkettő shareware, bár úgyse nagyon használnám őket nagyon fogják a gépet
De a feladatukat elvégeték, már tudom hova kell nyúlni ha megint ilyen les. Mondjuk a érdekes, hogy elég sokféle programot kipróbáltam és maradtak fertőzött fájlok, itt nem is a cookiekra gondolok amik visszamászhattak, hanem pár programfájlra vagy pl a spysheriff maradékára amit az ad-aware hagyott meg még elég régen