Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem nincs Counterspy, és nem akad össze semmi, úgyhogy van egy tippem

Alapvetően az a gond a XP tűzfalával, hogy csak befelé irányuló kommunikációkat blokkol, és - bár sokan azt mondják - szerintem mégsem tökéletesen. Vagyis ha már a gépen van egy kártevő, ami mondjuk meghív egy távoli címet, akkor azt úgy engedi ki mint a sicc. Elvileg el lehet vele szöszmötölni, de véleményem szerint jobb egy külső tűzfalprogram, ami kimenőt is, bemenőt is blokkol minden porton, és eleinte úgy kell megtanítani hogy mit engedhet ki, és mit nem. A legelső telepítésnél pl a ZoneAlarm még az svchost.exe-t is blokkolja kifelé, és amíg azt nem engedélyezed(általában telepítés után ez az első amire beriaszt) addig neted sincs, de onnan kezdve interaktív, és folyamatosan tanul. És szerintem barátságosabb némileg a kezelőfelülete, és könnyebb, részletesebb a konfigurálhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Escape from Tarkov
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest