- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
Új hozzászólás Aktív témák
-
geminii
csendes tag
Nos gyerekek, azthiszem kijelenthetem hogy spyaxe ügyben megtaláltam a végleges megoldást. Erre tessék fáradni: [link]
A teendő eléggé egyszerű; letöltöd a Smitrem.exe-t, kitömöríted egy tetszőleges mappába, majd csökkentett módban újraindítod a gépet (bár nekem simán winfos alól működött) majd lefuttatod a RunThis.bat nevű fájlt. és kérdezni fog mindenfélét. Olvassátok el figyelmesen, de többnyire csak meg kell nyomni egy gombot a folytatáshoz.
(ha a spyaxe már telepítve van a gépeden akkor előbb azt uninstallálni kell, de ez automatikusan végre fog hajtódni)
Nálam teljesen leírtotta, de mivel teljesen szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban (vagy ez vagy reinstall winfos, sok vesztenivalóm nem volt), biztos ami biztos alapon lefuttattam a spyware doctort, az m$ antispywaret, az ad-aware-t, és a spybot s&d-t; az eredmény mindenesetben negatív, tehát úgy néz ki valóban működött a dolog.
Hátha ez segít nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest