Hirdetés
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
geminii
csendes tag
Nos gyerekek, azthiszem kijelenthetem hogy spyaxe ügyben megtaláltam a végleges megoldást. Erre tessék fáradni: [link]
A teendő eléggé egyszerű; letöltöd a Smitrem.exe-t, kitömöríted egy tetszőleges mappába, majd csökkentett módban újraindítod a gépet (bár nekem simán winfos alól működött) majd lefuttatod a RunThis.bat nevű fájlt. és kérdezni fog mindenfélét. Olvassátok el figyelmesen, de többnyire csak meg kell nyomni egy gombot a folytatáshoz.
(ha a spyaxe már telepítve van a gépeden akkor előbb azt uninstallálni kell, de ez automatikusan végre fog hajtódni)
Nálam teljesen leírtotta, de mivel teljesen szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban (vagy ez vagy reinstall winfos, sok vesztenivalóm nem volt), biztos ami biztos alapon lefuttattam a spyware doctort, az m$ antispywaret, az ad-aware-t, és a spybot s&d-t; az eredmény mindenesetben negatív, tehát úgy néz ki valóban működött a dolog.
Hátha ez segít nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő