Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
geminii
csendes tag
Ja, igen, a lap közepe-alja táján van a link, vagy itt: [link]
Nem magyar, angol nyelvű, illetve néhány szöveg az oprendszer nyelvén jelenik meg. (Pl: ''nyomj meg egy billentyűt a folytatáshoz'') -
geminii
csendes tag
Nos gyerekek, azthiszem kijelenthetem hogy spyaxe ügyben megtaláltam a végleges megoldást. Erre tessék fáradni: [link]
A teendő eléggé egyszerű; letöltöd a Smitrem.exe-t, kitömöríted egy tetszőleges mappába, majd csökkentett módban újraindítod a gépet (bár nekem simán winfos alól működött) majd lefuttatod a RunThis.bat nevű fájlt. és kérdezni fog mindenfélét. Olvassátok el figyelmesen, de többnyire csak meg kell nyomni egy gombot a folytatáshoz.
(ha a spyaxe már telepítve van a gépeden akkor előbb azt uninstallálni kell, de ez automatikusan végre fog hajtódni)
Nálam teljesen leírtotta, de mivel teljesen szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban (vagy ez vagy reinstall winfos, sok vesztenivalóm nem volt), biztos ami biztos alapon lefuttattam a spyware doctort, az m$ antispywaret, az ad-aware-t, és a spybot s&d-t; az eredmény mindenesetben negatív, tehát úgy néz ki valóban működött a dolog.
Hátha ez segít nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest