Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egy évig ad-aware volt.Nem volt semmi gond vele.Gyors és kellemes használni.
Majd felraktam a CounterSpy-t.Egyből teszt,és találta 6 dolgot,mind a hat msn plus volt
.De ezzel sincs gondom.Már vagy 2 hónapja megvan.Igaz már 3 hete nem futattam kersést.De megy az állandó védelelm és mindig talál BHO-t.Megnéztem kiváncsiságból mennyit zabál és 83 mb memomból szerintem az sok csak az aktív védelemért.Szerintetek érdemes megtartani vagy van valami hasonló tudásó,kis erőforrású program? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.De ezzel sincs gondom.Már vagy 2 hónapja megvan.Igaz már 3 hete nem futattam kersést.De megy az állandó védelelm és mindig talál BHO-t.Megnéztem kiváncsiságból mennyit zabál és 83 mb memomból szerintem az sok csak az aktív védelemért.Szerintetek érdemes megtartani vagy van valami hasonló tudásó,kis erőforrású program?