Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem egy évig ad-aware volt.Nem volt semmi gond vele.Gyors és kellemes használni.
Majd felraktam a CounterSpy-t.Egyből teszt,és találta 6 dolgot,mind a hat msn plus volt
.De ezzel sincs gondom.Már vagy 2 hónapja megvan.Igaz már 3 hete nem futattam kersést.De megy az állandó védelelm és mindig talál BHO-t.Megnéztem kiváncsiságból mennyit zabál és 83 mb memomból szerintem az sok csak az aktív védelemért.Szerintetek érdemes megtartani vagy van valami hasonló tudásó,kis erőforrású program? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.De ezzel sincs gondom.Már vagy 2 hónapja megvan.Igaz már 3 hete nem futattam kersést.De megy az állandó védelelm és mindig talál BHO-t.Megnéztem kiváncsiságból mennyit zabál és 83 mb memomból szerintem az sok csak az aktív védelemért.Szerintetek érdemes megtartani vagy van valami hasonló tudásó,kis erőforrású program?