- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Lehet, mondom, nekem annakidején leszedte. Mást nem tudok mondani, kérem kapcsojjaki...

A kémprogiirtók elvileg úgy vannak megcsinálva, hogy direkte trójaikat is figyelnek(jó esetben irtanak) hát tán ez is a dóguk
pölö nézd meg a Spybot adatbázis-frissítések leírását, abban megvan miket raktak bele újonnan, és az archív update-ek között valahol meg lesz a Zlob is. Namost a Sweepernek ez már december közepén benne volt a definíciós listában. Ez is tény. Nekem leszedte, ez is. Sok mindent meg annakidején kézzel radíroztam le, ez meg mégegy. Szóval elvileg a trójaikat meglátják a víruskeresők és a kémprogisok is, jó esetben mindkettő irtani is tudná.
De egyébként : [link] azóta sokminden nem aktuális a szövegből, azazhogy pár dolgot másképp csinálnék, de azokhoz is ott van a hsz-ban a link az előzményekre a láma-korszakomból. A hsz-ban a kiemeltek az Ezek voltak fenn címszó alattiakat mind a Sweeper szedte le. Nem mondom hogy mindenre jó, pl. hátfájásra jobb a kenőcs, de eddig szinte mindenkinek segített.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest