- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
''...tűzfalként Outpost-ot,mert abban van kémprogram szűrés...''
6-os ZoneAlarm-ban is van, ezért mondtam, hogy vannak átfedések a programok között. Viszont ez könnyen gubancokat okozhat (ahogy nálam okozott is), úgyhogy ajánlott külön egy jó kémelháritót és külön egy jó tűzfalat használni (ezért a ZoneAlarm-ban alapból letiltottam a kémelháritót és minden egyéb felesleges dolgot, igy nálam jóformán csak mint tűzfal funkcionál). Az új Spy Sweeper meglepően gördülékeny és kevés erőforrást használ, amellett, hogy erőteljes aktiv védelme van. Az újabb verziójú Nod32-kről ez szintén elmondható (alapszintü kémelháritás ebben is van, szintén letiltottam, hogy minden csak a maga funkcióját végezze). Gondolhatnánk, hogy a több az jobb - de ilyen esetekben ez nem igaz: okosabb dolog, ha egy parfümöt használok, és jó illatom lesz, ahelyett, hogy egyszerre 5 félét használnék, és csak bebüdösit.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest