Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Nocsak Azt hittem ez is befullad.
Miért van az hogy még most is van olyan ember aki elhiszi a politikai vezetés által szajkozott, mi pénzünkön reklámozott dolgot, ami mellesleg akkora blődség, hogy csak az nem veszi észre aki nem akarja.
Befektetés? Ember! Magyarországon élsz. Itt még ez sem jönne be. De hiszen tekintsünk a Rubik kockára...
Infrastruktúra? Emléxik valaki a taxisblokádra? Na olyan lenne most is csak az egész ország.
Közlekedés? Ahoz kellene talán egykét jó út. Meg kiírtani az ész nélkül közlekedőket. -
GeorgeTerror
senior tag
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
Meg arra is kíváncsi vagyok miért nem látnak tovább az emberek az orruknál? Szép és jó az olimpia. De az egész ország ott fog sürögni meg forogni a sportolók meg a vendégek körül, hogy ellásák őket? Mert mást nem lehet. Egyébként meg igen kicsi az esély arra, hogy jól megcsinálják (ha megkapjuk) szarul meg minek?
-
GeorgeTerror
senior tag
Egyrészt nem kapjuk meg.
Másrészt miért kell abba gazdaságilag belerokkani az országnak (nincs még elég nagy szarban), csak azért hogy megmutassuk?
Valaki látot már olyan embert aki támogatja az olimpiát? Én még csak azt hallottam, hogy aki a környezetemben levők azt is lehüjézik aki kitalálta -
GeorgeTerror
senior tag
NEM.
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest