- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
detri
aktív tag
-
detri
aktív tag
Lehet, h megoldódott. Nem akarom elkiabálni, de kb fél órája nem dob kékhalált. És ha ez így is marad, akkor sajna az van, hogy a Kerio ölte meg a rendszert folyamatosan. :F Nem értem miért, a másik rendszeremen u.ez a verzió megy, és semmi baj vele.
Nagyon kösz mindenkinek a segítséget!
(remélem ez nem számít elkiabálásnak. :) ) -
detri
aktív tag
válasz
Gregorius #18 üzenetére
Teljesen spontán jön. :( Előbb pl semmi nem futott, csak egy explorer ablak volt nyitva, nem is töltött már rég, és kidobta u.azt a hibát. És ezzel az is kiderült, h nem a Matrox a bűnös, u.is előtte leszedtem a powerdesket, az XP saját drivere ment... :(
Most megint visszatértem a régi vinyón lévő rendszerhez, előbb épp írtam ide, és megint elszállt. :O -
detri
aktív tag
válasz
Gregorius #16 üzenetére
Te tudod, h melyik érték mit jelent? Felnézek Rád! :)
A http://sft-cyber.com/stoperrors.htm -on olvasottak után, és miután írtál, most nagyon elgondolkodtam a vga driveren. Mert rémlik valami, h letöltöttem egy frissebb matrox powerdesket pár hónapja, de nem cseréltem le a régit, és töröltem a régebbi installját... :F
Létehzhet az, h a Matrox Powerdesk így tönkrevágja a rendszert??? :F -
detri
aktív tag
Pontosan u.ez a hibakódod? Flameus 2. linkje nagyon használhatónak tűnik, nézd meg. Nekem ezt írja:
Stop 0x000000D1 or DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL---This common error occurs when a driver tries to access an improper memory address. Check for unsigned drivers, recently installed or updated antivirus programs, disk utilities, and backup programs. -
detri
aktív tag
Sziasztok!
Ma délután el akartam távolítani az utolsó hangos hw-t a gépből, egy 15Gb-os Quantumot. Feltettem egy másik HDDre a winXP-t, majd a szükséges drivereket, tűzfal, vírusírtó, stb. Az utolsó restartnál átállítottam az SDRAM CAS latencyt 2 -re, csak kíváncsiságból, h bírja-e. Ezután 5-10 perccel, mikor már valami programot is futtattam jött egy kékhalál. OK, gondoltam nem bírja a RAM, CAS vissza 3-ra. De megint jött a kékhalál. :F Nyomtam egy CMOS resetet, restart, kékhalál. XP-t újra feltettem, driverek, alap progik felmennek szépen, de miest használnám is a gépet, kékhalál, méghozzá u.azzal a szöveggel, mint az előbbi telepítésnél. el nem tudom képzelni, h mi baja lehet... :(
Szerintem nincs köze hozzá a CAS állítgatásnak, mert előtte nem futtattam még semmi programot, vagyis alkalma sem volt megfagyni, csak leírtam, mint előzményt.
Lefotóztam a hibaképernyőt, hátha tudtok rá mondani valamit, h mi lehet.
[L]http://detri.uw.hu/kekhalal.jpg[/L]
Valami driver miatt rinyál, de nemtom miért. Most visszatettem a 15Gb-os hdd-t, ezen a rendszeren u.az azok a driverek vannak fenn, sőt, talán csak a VGA drivert tettem fel, de u.az van mindkét rendszeren.
Remélem valaki tud okosat mondani, előre is hálás köszönet!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest